enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1678
EURO
37,7519
ALTIN
2.912,25
BIST
8.898,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gençay, “Kadınlarımızın ve Çocuklarımızın Her Zaman Yanında Olacağız”

Didim Kadın Platformu, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı ziyaret etti.

Gençay, “Kadınlarımızın ve Çocuklarımızın Her Zaman Yanında Olacağız”
03.10.2024 17:07
0
A+
A-

Didim Kadın Platformu, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı ziyaret etti. Didim Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Gençay, Didim Kadın Platformu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. 

Didim Kadın Platformu üyelerinin talep ve önerilerini dinleyen Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Bir kadın ve bir kız çocuğu annesi olarak, üzerine düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğunu belirten Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Ülkemizde son dönemde artan kadın ve çocuk cinayetleri, bize birlik ve beraberlik içinde hareket etme gerekliliğini hatırlatıyor. Bu tür acı olayların karşısında durmak, bu sorunları dile getirmek hepimizin sorumluluğudur. Bir kadın ve bir kız çocuğu annesi olarak, üzerime düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırım” dedi.

BAŞKAN GENÇAY, KADIN VE AİLE DANIŞMA MERKEZİMİZDE ÜCRETSİZ OLARAK DESTEK SUNUYORUZ

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Didim Belediyesi Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nde ücretsiz olarak kadınlarımıza toplumsal ve psikolojik alanda destek sunuyoruz. Kadınlarımız için ilçemizde kadın konukevi yapacağız. Çalışmalarımız başladı. Bunun gibi daha kapsamlı alanlarda çözümler üretip kadınlarımızın, çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağız. Daha güvenli, daha güçlü ve daha adil bir toplum oluşturmak için kararlıyız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı