enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6044
EURO
35,0700
ALTIN
2.448,46
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Genç MÜSİAD Sivas’tan “Sivas’a Değer Katanlar” Furyası

Genç  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi’nin başlatmış olduğu “Sivas’a Değer Katanlar” programları büyük ilgi görüyor.

Genç MÜSİAD Sivas’tan “Sivas’a Değer Katanlar” Furyası
22.03.2022 20:10
0
A+
A-

Genç  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi’nin başlatmış olduğu “Sivas’a Değer Katanlar” programları büyük ilgi görüyor.

 

Sivas’ın etkin ve başarılı STK’larından Genç MÜSİAD Sivas Şubesi tarafından hayata geçirilen “Sivas’a Değer Katanlar” programları ile Sivas’taki başarılı iş insanları, siyasiler, akademisyenler ve sektör temsilcileri gençlerle bir araya gelerek çeşitli temalarla kendi deneyimlerini paylaşıyor. 

 

Programa olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Genç MÜSİAD Sivas Şubesi Başkanı Selim Demirkaynak, “Birkaç ay önce başlattığımız “Sivas’a Değer Katanlar” programlarını Sivas’ın gelişimine katkı sağlamış farklı alanlardan konuklarımızla yaptıkları başarılı çalışmaları üyelerimizle, gençlerle paylaşarak ilham vermesi amacıyla oluşturduk. Her hafta konuklarımızla sektörel gelişmeler, ticari faaliyetler, dijitalleşme, sürdürülebilirlik, inovasyon gibi çok yönlü temalarla değerlendirmelerde bulunuyoruz. Programlarımıza olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.

 

Bugüne kadar İş insanı Sami Aydın, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı konuk alan Genç MÜSİAD Sivas Şubesi’nin bu haftaki konuğu ise Aselsan Sivas Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.