enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2640
EURO
37,3964
ALTIN
2.919,03
BIST
8.699,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Gedik Yatırım’ın dördüncü kütüphanesi Safranbolu’da öğrencilerle buluştu

Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen kuruluşlarından olan Gedik Yatırım, ‘Bir Kitap Bin Dünya’ projesi kapsamında, bu kez Karabük Safranbolu Emek Ortaokulu’nda kurduğu kütüphaneyi öğrencilere hediye etti.

Gedik Yatırım’ın dördüncü kütüphanesi Safranbolu’da öğrencilerle buluştu
14.10.2024 11:55
0
A+
A-

Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen kuruluşlarından olan Gedik Yatırım, ‘Bir Kitap Bin Dünya’ projesi kapsamında, bu kez Karabük Safranbolu Emek Ortaokulu’nda kurduğu kütüphaneyi öğrencilere hediye etti. 

 

Tüm çocukların eğitimde fırsat eşitliğine sahip olması gerektiğine inanan Gedik Yatırım’ın, geçen yıl başlattığı ‘Bir Kitap Bin Dünya’ projesi kapsamında, Karabük Safranbolu Emek Ortaokulu’na kazandırdığı kütüphanenin açılışı, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar,  Karabük İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Cansız, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu, Okul Müdürü Yüksel Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı bir törenle yapıldı. 

 

Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar, açılışta yaptığı konuşmada, eğitimin birey ve toplum nezdinde yaşam düzeyi ve refah artmasını sağlayacak çok güçlü bir araç olduğunu belirterek, bu doğrultuda tüm çocukların eğitimde fırsat eşitliğine sahip olması için katkı yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Akpınar, “Adana, Balıkesir ve Kayseri’deki okullarda açtığımız kütüphanelerin ardından, bu kez Safranbolu Emek Ortaokulu’ndaki öğrencilerimize bir kütüphane hediye ediyoruz. Bu zinciri, şubelerimizin bulunduğu diğer illerdeki kütüphane açılışlarıyla devam ettirmek amacındayız. Ayrıca iş dünyasının eğitimle buluşarak topluma kazandırdığı değerlerin de farkındayız. Bu nedenle 2023 yılında Gedik Yatırım olarak Kayseri Şeker’in halka arzına liderlik ederek elde ettiğimiz başarıların yine şehre eğitim yatırımı olarak geri dönmesi için Kayseri ilinde de kütüphane açmayı hedeflerimiz arasına aldık ve 2024 Mayıs ayında Kayseri’deki okulumuzda kütüphane açılışımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta ise, 2024 yılında Bor Şeker halkı arzını gerçekleştirdiğimiz Niğde Bor ilçesindeki okulumuzda kütüphane açılışımız olacak. Böylece bu illerde gerek iş dünyası gerek eğitim hayatına dokunmuş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Binlerce öğrenciye dokunarak, onların eğitim ve öğretim hayatlarına katkıda bulunmak en büyük mutluluğumuz.” dedi. 

 

Gençleri ve kadınları sermaye piyasalarıyla tanıştırıyor

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan Gedik Yatırım, 33 yıllık köklü geçmişi, ülke genelinde 32 ilde 69’a ulaşan konsolide şube ağı, sermaye piyasalarının her alanında liderlik vizyonuyla yetişmiş insan kaynağı ve sürekli gelişen teknolojik altyapısıyla liderlik yolunda ilerliyor. Her geçen gün daha fazla yatırımcıya hizmet vermeye odaklanırken; etkili, bilgili ve uzman kadrolar yetiştirerek sermaye piyasalarının gelişmesine katkı yapıyor. 

 

Gedik Yatırım, düzenlediği yatırımcı seminerleriyle başta gençler olmak üzere potansiyel yatırımcı adaylarının sermaye piyasalarına ilgi duymalarını ve bu alanda kendilerini geliştirmelerini amaçlıyor. Bu kapsamda 2022 yılında başlatılan Gedik Yatırım Yatırımcı Seminerleri’nde şu ana kadar 30 ilde 3000’in üzerinde yatırımcı nezdinde finansal okuryazarlığın ve bilincin artmasına destek verildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı