enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,8935
EURO
37,6010
ALTIN
2.814,30
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C

Gebze Millet Bahçesine otopark devam ediyor

Gebze’nin yeni yaşam merkezlerinden birisi olacak Gebze Millet Bahçesinin yapımı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sürdürülüyor.

Gebze Millet Bahçesine otopark devam ediyor
30.08.2024 10:21
0
A+
A-

Gebze’nin yeni yaşam merkezlerinden birisi olacak Gebze Millet Bahçesinin yapımı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sürdürülüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Gebze Millet Bahçesinin otopark ve iç yollarının inşasını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir, millet bahçesinin içerisinde inşa ettiği 182 araçlık otoparkta çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri otopark inşası için kazı çalışmasından sonra 3 bin 500 ton dolgu ve PMT malzemenin serimi yaptı. Otoparka 800 ton binder asfalt serimi yapıldı. Büyükşehir ekipleri son olarak otoparka aşınma asfalt serip çizgileri çizdikten sonra çalışmaları tamamlayacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı