enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0723
EURO
38,0688
ALTIN
2.832,42
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fuar’da Çiğli Rüzgarı

93.

Fuar’da Çiğli Rüzgarı
03.09.2024 13:49 | Son Güncellenme: 03.09.2024 13:50
0
A+
A-

93. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Çiğli Belediyesi standı dördüncü gününde de büyük bir coşkuya sahne oldu. Çiğli Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, CHP Çiğli İlçe Yönetimi, STK temsilcilerinin ziyaret ettiği stantta oldukça renkli anlar yaşandı. İzmir Fuarı’nın kültürel bir miras olduğuna dikkat çeken Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “İzmir’i dünyaya tanıtan en büyük pencerelerden birinde yer aldığımız için çok mutluyum” dedi.

Kültürpark Montrö kapısında Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde standa yürüyen Başkan Onur Emrah Yıldız ve beraberindeki heyeti, bando ekibi İzmir Marşıyla karşıladı. Coşkulu kalabalık hep birlikte şarkılar söylerken, Belediye kursiyerlerinin sergilediği tango ve vals gösterisi ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

Başkan Yıldız ve katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı

Birbirinden renkli gösteriler ve eğlenceli atölyelere ev sahipliği yapan stantta, teknoloji temalı Yapay Zeka Atölyesi ve Ay Yolculuğu Simülasyonu uygulamaları ziyaretçilerin büyük ilgi gördü. Yapay Zeka ile karikatürlerini oluşturan konuklar, bu alanda uzun kuyruklar oluşturdu. Çocuklar için kurulan yüz boyama alanını ziyaret eden Başkan Yıldız, miniklere balon ve hediyeler dağıtarak onlarla oyunlar oynadı ve bol bol fotoğraf çektirdi.

“İzmir Fuarı, kültürel tarihimizin en değerli parçası”

Çiğli standını ziyaret eden katılımcılara teşekkür eden Başkan Yıldız, “93. kez İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bir aradayız ve bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. İzmir Fuarı, kültürel tarihimizde büyük bir öneme sahip. İzmir’imizi dünyaya tanıtan en büyük pencerelerden birinde yer aldığımız ve değerli hemşehrilerimizi, muhtarlarımızı, meclis üyelerimizi, ilçe yöneticilerimizi ve STK temsilcilerimizi burada ağırladığımız için gerçekten büyük onur duyuyorum. Fuar süresince İzmirlileri standımıza bekliyoruz ” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı