enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi Gün Boyu Yayınlarla beIN SPORTS’ta

Trendyol Süper Lig’de gözler 21 Eylül akşamı Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan derbiye çevrildi.

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi Gün Boyu Yayınlarla beIN SPORTS’ta
19.09.2024 17:22
0
A+
A-

Trendyol Süper Lig’de gözler 21 Eylül akşamı Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan derbiye çevrildi. Saat 20.00’de başlayacak kritik mücadelede Fenerbahçe evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Sezonun kritik derbisinde Türkiye’nin spor kanalı beIN SPORTS ve TOD, dev derbinin tüm heyecanını hem stüdyo hem de stadyumdan yapılacak canlı yayınlarla sporseverlere aktaracak. 

 

Jose Mourinho, son iki senenin şampiyonu Okan Buruk ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Derbideki 401. randevunun tarihinde ise; 149 kez Fenerbahçe kazanırken, 127 kez Galatasaray kazandı. 124 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe ev sahibi olduğu karşılaşmalarda 95 kez kazanırken, 44 kez deplasmanda Galatasaray kazandı. 58 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

 

Süper Lig Klasiği beIN SÜPER LİG, 18.00’de Seyirci ile Buluşacak

Fenerbahçe-Galatasaray, derbisinin maç önü, devre arası ve maç sonrası tüm detayları, cumartesi günü saat 18.00’de Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Uğur MelekeElvir BaliçTolga Zengin ve Emre Aşık’ın yorumları ile başlayacak olan “beIN SÜPER LİG”de yaşanacak. Seyhan Şaşko ve Mustafa Doğan da Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda saha kenarı canlı yayınlarıyla hem atmosferin hem de takımların son durumunu beIN SPORTS izleyicilerine aktaracak. Derbiye özel programların yanı sıra röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN SPORTS, TOD ve beIN CONNECT ekranlarında olacak. Derbi maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen “TRIO” ile sona erecek. 00.30’da başlayacak “TRIO” programında Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran derbinin tartışmalı pozisyonlarını masaya yatıracak.

 

Özel Programlar Gün Boyu beIN SPORTS 1’de 

Cumartesi günü derbi heyecanı beIN SPORTS 1’de erken saatlerde başlıyor. 10:00‘da “Son İki Maçın Özetleri” ile derbinin ateşi yanacak. Ardından, 11:00‘de“Unutulmaz Derbiler”, geçmişten unutulmaz derbi anlarını futbolseverlerle buluşturacak. 12:00‘de “Bir Derbi Günü” programı, derbi günü heyecanını izleyicilere aktarırken  “Derbiler & Anılar” programı ise iki bölüm halinde Cumartesi 13:00 ve 16:00 saatlerinde beIN SPORTS 1’de izleyicilerle buluşacak. “Ümit Karan” ve “Elvir Bali甓Erdem Bitik”in sunuculuğunda, 2000’den bu yana derbilere damga vuran kendi seçtikleri 10’ar oyuncuyu anlatacaklar. Saat 14.00’de ise “Lig Merkezi” programı beIN SPORTS HABER ile ortak ekranlara gelecek. Ardından, Türk futbolunun önemli isimlerinin konuk olduğu “İki Efsane” programı Cumartesi 17:00‘de beIN SPORTS 1’de yayınlanacak. Bu bölümde “Servet Çetin” ve “Mustafa Doğan”, derbi rekabetinin perde arkasını ve saha içindeki anılarını paylaşacaklar. Derbi haftasına özel olarak Bir Yıldız & 10 Gol, Rekabette Fenerbahçe’nin En Güzel 10 Golü, Rekabette Galatasaray’ın En Güzel 10 Golü ve Derbi Quiz gibi beIN SPORTS’un klasikleşen yapımları da ekranlarda olacak.  

 

Ayrıca sadece beIN SPORTS YouTube kanalında yayınlanan Uğur Meleke’nin 10 Numara programı derbi özel bölümü ile seyirciyle buluşacak.

 

Heyecan beIN SPORTS HABER’de de Yaşanacak

Dev derbinin heyecanı beIN SPORTS HABER ekranlarında da yer alacak. Saat 12.00’de Arşiv Süper Lig programında her iki takım arasında oynanan maçların golleri ekrana gelecek. Saat 13:00’de başlayacak “Lig Merkezi”Osman Sakallıoğlu’nun sunuculuğunda Tunç Kayacı ve Olcay Çakır’ın yorumlarıyla derbinin derinlemesine analizini saat 16.00’ya kadar ekranlara getirecek. Ayrıca derbinin hemen ardından saat 21.45’te başlayacak “SKOR” programında Cihan Erduran’ın moderatörlüğünde; Serkan Akcan ve Engin İpekoğlu derbiyi ve günün karşılaşmalarını yorumlayacak.

 

Derbi 5 Kıtada 100’den Fazla Ülkede Canlı Yayınlanacak

beIN SPORTS’un küresel gücüyle Fenerbahçe – Galatasaray derbisi dünya çapında beş kıtada canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak ve mücadele dünya çapında 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak. 

 

Derbide Yüz Kişilik Ekip Görev Alacak

Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin heyecanı, gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, dev mücadelede ise 24 stadyum kamerası ile sporseverler, müsabakanın her anını doyasıya izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak. Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde deneyimli beIN SPORTS kadrosuyla ekranlara gelecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı