enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0616
EURO
37,9121
ALTIN
2.816,20
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Eylül ayında unutulmaz bir deniz tatili deneyimi sizi bekliyor

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, “Eylül’de tatil başkadır” diyenler için hazırlanan benzersiz rotaları, tatilseverlerle buluşturuyor.

Eylül ayında unutulmaz bir deniz tatili deneyimi sizi bekliyor
13.09.2024 15:01 | Son Güncellenme: 13.09.2024 15:02
0
A+
A-

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, “Eylül’de tatil başkadır” diyenler için hazırlanan benzersiz rotaları, tatilseverlerle buluşturuyor.

Akdeniz’in parlayan yıldızı Kıbrıs; sıcak ve dinamik bir atmosferde romantizm ile eğlenceyi mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Etkileyici tarihi, canlı gece yaşamı, eşsiz doğal güzellikleri ve plajlarıyla tatile büyülü bir dokunuş katan adada pek çok alternatif bulunuyor. Merit Park Hotel, Merit Crystal Cove Hotel, Kaya Artemis Resort, Cratos Premium Hotel ve Elexus Hotel Resort sunulan seçeneklerden sadece birkaçı.

Kışa girmeden önce kendilerini spa ile şımartmayı tercih edenler için bu eşsiz adada enerjilerini yükseltip rahatlamalarını sağlayacak pek çok otel buluyor. Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel&Spa, Acapulco Resort&Convention&Spa, Concorde Luxury Resort&Convention&Spa ve Lord’s Palace Hotel&Spa hem dinlendirici hem de keyif dolu bir tatil deneyimi için mükemmel tercihler sunuyor.

Akdeniz ve Ege güneşi altında unutulmaz bir Eylül tatili

Akdeniz güneşi eşliğinde Alanya, Side, Kemer ile Belek, doğanın ve denizin tadını çıkarmak isteyenlerin mutluluğuna mutluluk katacak unutulmaz anılar vadediyor. Alanya’da Rubi Platinum Sign, Side’de Paloma Finesse, Belek’te ise Sueno Hotels Deluxe konforlu ve lüks bir tatil vaat ediyor. Ege’den vazgeçemeyenler içinse Bodrum, Halikarnas Balıkçısı’nın izlerini taşıyan büyülü atmosferi, benzersiz günbatımı ve masmavi deniziyle unutulmaz bir başlangıç için ideal bir destinasyon. Ege’nin incisi Bodrum’un özel bir koyunda bulunan La Blanche Island da denizle iç içe bir tatil sunuyor. 

Setur, yeşil ile mavinin eşsiz uyumu içinde sadece yetişkinlere özel ayrıcalıklı bir tatil geçirmek isteyen balayı çiftlerine de çok özel seçenekler sunuyor. Belek’te Adam&Eve, Side’de Commodore Elite Suites&Spa, Kemer’de Balmy Beach Resort ve Bodrum’da Hyde Bodrum cezbedici kaçış noktaları olarak öne çıkıyor. 

 

Vizesiz yurt dışı seyahati için ise Mısır’ın Güney Sina ilinde yer alan Şarm El-Şeyh ve Adriyatik kıyısındaki nefis konumu ile hayranlık uyandıran bir Orta Çağ şehri olan Budva, tarihi yapıları, otelleri, dünyaca ünlü plajları ve canlı gece hayatları ile unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

Eylül ayında son dakika yaz fırsatlarını Setur farkı ve güvencesiyle değerlendirmek isteyenler; indirim olanakları, ödeme kolaylığı sağlayan avantajlı teklifler ve farklı kampanyalardan yararlanabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı