enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2658
EURO
37,4673
ALTIN
2.924,13
BIST
8.732,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

EÜ Hemşirelik Fakültesinde, “2024-2025 Eğitim – Öğretim Yılı 1. Sınıf Oryantasyon Programı” düzenlendi

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde, birinci sınıfa başlayan öğrencilerin yükseköğretim hayatına daha hızlı adapte olmalarını sağlamak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

EÜ  Hemşirelik Fakültesinde, “2024-2025 Eğitim – Öğretim Yılı 1. Sınıf Oryantasyon Programı” düzenlendi
14.10.2024 13:01
0
A+
A-

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde, birinci sınıfa başlayan öğrencilerin yükseköğretim hayatına daha hızlı adapte olmalarını sağlamak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. 

Ege Üniversitesi Oryantasyon Etkinlikleri kapsamında yapılan programa Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlkin Şengün, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Dönmez, Ege Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şeyda Dülgerler, akademisyenler, öğrenciler ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM), Hemşirelik Mezunları Derneği Yönetiminden görevliler katıldı.

Programının açılışında konuşan Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlkin Şengün, “Ülkemizin en nitelikli Hemşirelik Fakültesini kazanarak geldiniz. Tam akredite olmuş, öğrenci odaklı Araştırma Üniversitemiz olan Ege Üniversitesi ailesine hepiniz hoş geldiniz. Öğrencilik sürecinizde ve mezuniyetinizden sonra üniversitemizi her alanda en iyi şekilde temsil edeceğinize; çalışkan, dürüst, ülkesine ve milletine katkı sağlayan bireyler olacağınıza içtenlikle inanıyorum. Bu düşüncelerle, Ege Üniversitesi ailesine bir kez daha hoş geldiniz diyor; hepinize mutlu, huzurlu ve başarılı bir üniversite hayatı diliyorum” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Dönmez ise  “Sevgili öğrencilerimiz bu gün birçok alanda öncülük yapmış olan, öğrenci odaklı üniversitemizi, fakültemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Şu an fakültemiz kayıtlarına göre; yüzde 100 kontenjan doluluğu oranına sahibiz. Fakültemizi tercih ettiğiniz için hiç pişman olmayacaksınız hatta lisans eğitiminizi bitirmeniz ardından sizleri yüksek lisans eğitimlerimize de kayıt yaptırdığınızı görür gibiyim.  Hazırlık ve bilim eğitiminizle 5 yıllık eğitim sürecinizde üniversitemizin her türlü imkanlarından faydalanırken, 5 yıllık akreditasyonu bir seferde almış ilk hemşirelik programı olan Fakültemizde gelişmiş dersliklerimiz, laboratuvarlarımız, çalışma salonumuz, öğretim elemanı bilgi sisteminden online ulaşacağınız ders notlarınız,  danışman öğretim elemanlarımızla bilimsel gelişiminiz, birlikte yapacağımız bilimsel etkinliklerimiz, sosyal sorumluluk çalışmalarımız ve spor, tiyatro, müzik ile ilgili etkinliklerimiz ile sizleri kucaklıyoruz. Öğretim süreciniz boyunca yaşayabileceğiniz herhangi bir sorunuzda akademik danışmanınıza ulaşınız, kişisel, ruhsal sorunlarınızda da fakültemizde olan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’ne ulaşabilirsiniz. Dekanınız olarak bana her zaman ulaşınız. Bu doğrultuda size hiç unutmayacağınız, keyif alacağınız hatta eğitiminizi bitirdiğinizde dahi Ege Üniversitesi Mezun kartlarınızı alarak, hepinize ‘Senin diğerinden farkın nedir?’  mottomuza cevap verebileceğiniz, eğitim süreci diliyorum” dedi.

Oryantasyon programı kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlkin Şengün, dereceye giren öğrencilere başarı plaketi takdim etti. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı