enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1973
EURO
37,8565
ALTIN
2.926,99
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C

Epson, yeni bölgesel operasyon merkezini Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’de kurdu!

Yeni bölgesel operasyon merkezini Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’de kuran marka, geliştirdiği teknolojileri Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta ve Batı Asya’daki (META-CWA) tüketicilere sunmayı amaçlıyor.

Epson, yeni bölgesel operasyon merkezini Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’de kurdu!
01.10.2024 12:20
0
A+
A-

Yeni bölgesel operasyon merkezini Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’de kuran marka, geliştirdiği teknolojileri Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta ve Batı Asya’daki (META-CWA) tüketicilere sunmayı amaçlıyor. Yeni operasyon bölgesi Epson META-CWA Başkanı Neil Colquhoun tarafından yönetilecek. Colquhoun, 320 kişiden oluşan inovasyon ve iş birliğine odaklanan ekibe liderlik edecek. 

 

Epson, teknoloji alanında dünyanın en dinamik bölgelerinden birinde işletmelere ve tüketicilere hizmet vermek üzere yeni şirketi Epson Middle East FZCO’yu (Epson META-CWA) kurdu.  Şirket, operasyonlarına ekim ayında başlayacak. Merkezi, Dubai’de bulunan yeni operasyon, Epson’un Orta Doğu, Türkiye, Afrika ve Orta ve Batı Asya’da (META-CWA) gördüğü potansiyeli hayata geçirmeyi amaçlıyor. 

 

Epson META-CWA, teknolojinin tüketiciler, işletmeler ve dünya için yaratacağı faydaya odaklanıyor.  Şirket, pazardaki kapsamlı ağı aracılığıyla Epson’un bölge genelindeki baskı, tarama, görüntüleme, üretim ve yaşam tarzı kategorilerindeki yüksek kaliteli teknoloji çözümlerini pazara sunacak.

 

Yüzde yüzden fazla büyüdü

 

Marka, yeni operasyon bölgesiyle; eğitim, sağlık, finansal hizmetler, inşaat, turizm, konaklama, perakende ve eğlence gibi sektörlerde genişleyen müşteri tabanına özel kurumsal çözümler sağlayacak. Epson, son dönemde META-CWA bölgesinde, çift haneli bir büyüme performansı sergilerken, markanın eğitim alanındaki teknolojik çözümleri de 2022-2023 arasında yüzde yüzden fazla büyümüştü. 

 

Yeni bölgesel operasyon, şirkette on yıldan fazla bir süredir görev alan Epson META-CWA Başkanı Neil Colquhoun tarafından yönetilecek. Yeni operasyonları hakkında açıklamalarda bulunan Colquhoun, “Epson’da tasarladığımız, ürettiğimiz ve satışını gerçekleştirdiğimiz tüm ürünlerimizle gurur duyuyoruz. Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta ve Batı Asya’ya doğru olan bu genişlememiz, sadece iş anlamında bir büyümeyi temsil etmiyor. Operasyonumuz, yerel ihtiyaçları anlamak, insanları ve işletmeleri güçlendiren teknolojileri onlara sunmakla ilgili. Tüm bunları yaparken dünyamıza özen göstermek ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek de bizler için büyük önem taşıyor. Bu yeni yapıyla birlikte, iş arkadaşlarımızla yerel iş ortaklarımızın büyümesini de desteklemiş olacağız.” diyor.

 

Epson, çevresel etkiyi azaltmayı hedefliyor

 

Epson META-CWA’nın odak noktasında müşterilerine sunduğu sürdürülebilir teknolojiler aracılığıyla onların çevresel etkilerini azaltmalarını desteklemek bulunuyor. Şirket, çevresel etkisini sınırlayan girişimlere ve süreçlere yatırımlar yapmayı sürdürüyor. 2023 yılı sonuna kadar Epson’a ait tesislerde küresel anlamda yüzde 100 yenilenebilir elektriğe geçen markanın hedefinde; 2050 yılına kadar karbon negatif olmak ve petrol, metal gibi tükenebilir yer altı kaynaklarının kullanımını ortadan kaldırmak var. 

 

İnovasyon odak noktasında

 

Epson META-CWA, küresel Epson organizasyonu içindeki en dinamik bölgelerden biri olarak konumlanıyor. 80 ülkede, 320’den fazla ekip üyesiyle inovasyon ve mükemmelliği güçlendirme stratejisini benimseyen marka hem çalışanlarının hem de operasyonlarını geliştirebilecek projelere imza atmayı sürdürüyor. 

 

Çalışanların liderlik yeteneklerini geliştirmesini hedefleyen Epson, doğru bir kariyer planlaması için tüm ekibe eşit fırsatlar sunuyor. 11 farklı ülkeden oluşan yönetim ekibine sahip olan markanın organizasyon ve yönetim pozisyonlarının neredeyse yarısı kadınlardan oluşuyor. Bu da markanın cinsiyetler arası eşitliği benimsediğinin en büyük kanıtları arasında yer alıyor. Epson META-CWA, ayrıca Epson Lisansüstü Programı gibi girişimler aracılığıyla da yerel yetenekleri kendine çekmeyi ve teşvik etmeyi amaçlıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı