enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,8935
EURO
37,6010
ALTIN
2.814,30
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Yağmurlu
25°C

Edremit Belediyesi okul Bahçelerini temizliyor

Edremit Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçedeki okul bahçelerinde kapsamlı bir temizlik ve yıkama çalışması başlattı.

Edremit Belediyesi okul Bahçelerini temizliyor
03.09.2024 16:32
0
A+
A-

Edremit Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçedeki okul bahçelerinde kapsamlı bir temizlik ve yıkama çalışması başlattı. Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim alabilmeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Çalışmalar kapsamında, okul bahçelerinde çevre ve görüntü kirliliğine yol açan unsurlar titizlikle temizlendi. Ekipler, okul bahçelerinde biriken toz, çamur ve diğer kirletici maddeleri temizleyerek, alanları yıkanıyor. Ayrıca, okul çevresinde bulunan atıklar ve çöpler de toplanarak bertaraf edildi. Bu sayede, öğrenci ve öğretmenlerin yeni döneme temiz ve düzenli bir ortamda başlaması hedefleniyor.

 

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu tür temizlik çalışmalarının sadece eğitim öğretim dönemi öncesiyle sınırlı kalmayacağını, yıl boyunca belirli aralıklarla okul bahçelerinde düzenli olarak gerçekleştirileceğini bildirdi. Belediye yetkilileri, temiz ve sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturmak için bu tür çalışmaların önemine vurgu yaptı.

 

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde okullara destek olduklarını belirterek “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almaları bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, belediyemiz olarak ilçemizdeki okullarda temizlik ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminin tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

 

Edremit Belediyesi’nin, ilçedeki tüm okullarda gerçekleştirdiği bu kapsamlı temizlik çalışmaları, öğrenci ve veliler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Belediyenin bu tür çalışmalarına devam edeceği ve diğer kamu alanlarında da benzer temizlik faaliyetlerinin süreceği belirtildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı