enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0741
EURO
37,8975
ALTIN
2.813,13
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C

Çocuklarla anne babalar kaliteli vakit geçirdi

Ortaya çıkardığı hizmetlerle Kocaeli’de yaşayan vatandaşların hayatına değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği etkinliklerle kadın, aile ve çocukların gelişimine önem veriyor.

Çocuklarla anne babalar kaliteli vakit geçirdi
05.08.2024 19:00
0
A+
A-

Ortaya çıkardığı hizmetlerle Kocaeli’de yaşayan vatandaşların hayatına değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği etkinliklerle kadın, aile ve çocukların gelişimine önem veriyor. Bu kapsamda Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Mutlu Şehir Okulları etkinlikleri devam ediyor. Hafta sonunda Ormanya’da Mutlu Şehir Okulları projesi kapsamında ebeveynlere ve çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

 

AİLE İÇİN KEYİFLİ AKTİVİTELER

Etkinlikler kapsamında 6-10 yaş arası çocuklar için iki günlük eğitim çanta boyama ve paraşüt gibi motor gelişimini destekleyen etkinlikler anne babaların katılımıyla yapıldı. Çocuklar eğlenceli ve öğretici aktivitelere yoğunlaşırken anne ve babalara uzman psikologlar tarafından “Sağlıklı Ebeveyn Tutumları” semineri verilerek aile yapısının güçlendirilmesinin önemi vurgulandı. Doğada yapılan bu tür aktiviteler özellikle çocukların duyusal motor gelişimini destekliyor.

 

MUTLU ŞEHİR’E SEN DE KATIL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve ücretsiz olarak verilen Mutlu Şehir Okulları eğitim programlarına katılmak için 0262 3182725  numaralı telefondan iletişim kurabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı