enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2274
EURO
37,0647
ALTIN
2.994,21
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C

“Çocuklar Depoda” buluşuyor

Nilüfer Belediyesi, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmesi ve sosyalleşmesi için “Çocuklar Depoda” etkinliği düzenliyor.

“Çocuklar Depoda” buluşuyor
21.10.2024 19:07
0
A+
A-

Nilüfer Belediyesi, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmesi ve sosyalleşmesi için “Çocuklar Depoda” etkinliği düzenliyor. Pancar Deposu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, seramikten mutfağa birçok farklı atölyede yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor. 

 

Nilüfer Belediyesi, çocukların yaratıcıklarını geliştirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği “Çocuklar Depoda” etkinliğini kış döneminde de devam ettiriyor. Pancar Deposu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, birbirinden renkli atölyelerde hem öğreniyor hem de eğleniyor.

“Seramik Atölyesi”nde çamurla tanışan çocuklar, rölyef tekniğiyle denizaltı temalı duvar panoları yaptılar. “Doğanın İzinde Atölyesi”yle ise farklı orman türlerini öğrenen minikler, kendi ormanlarını planladılar. “Drama Atölyesi” ile dikkat ve bedensel farkındalıklarını geliştiren çocuklar, “Mutfak Atölyesi”nde hem sağlıklı beslenme çantası hazırlamayı öğrendiler hem de kendi malzemelerini kullanarak sağlıklı poğaçalar yaptılar.  

Etkinlik kapsamında düzenlenen dans gösterisiyle de yeteneklerini sergileyen çocuklar, keyifli anlar yaşadılar. 

 

BAŞKAN ŞADİ ÖZDEMİR’DEN ZİYARET

Her ay düzenli olarak yapılması planlanan “Çocuklar Depoda” etkinliğini ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, çocuklarla sohbet etti. “Çocuklar Depoda” etkinliği ile farklı alanlarda birçok atölyenin düzenlendiğini ifade eden Başkan Şadi Özdemir, “Çocuklarımızın gülümsemesi ve enerjisi hepimize iyi geliyor. Geleceğimizin mimarı, mühendisi, aşçısı onlar olacak. Bizler de onları faydalı ve eğitici etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı