enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1819
EURO
37,8893
ALTIN
2.927,12
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C

Castrol, NBA ve WNBA’in Resmi Motor Yağı Partneri Olarak Basketbol Heyecanına Ortak Oluyor

Madeni yağ pazarının lider markalarından Castrol, basketbol dünyasının zirvesi olarak tanımlanan NBA ve WNBA ile global bir iş birliğine imza attığını duyurdu.

Castrol, NBA ve WNBA’in Resmi Motor Yağı Partneri Olarak Basketbol Heyecanına Ortak Oluyor
01.10.2024 18:12
0
A+
A-

Madeni yağ pazarının lider markalarından Castrol, basketbol dünyasının zirvesi olarak tanımlanan NBA ve WNBA ile global bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  Bu üst düzey anlaşmayla Castrol, Amerikan profesyonel basketbol ligi organizasyonu NBA ve kadın sporcuların yer aldığı WNBA’in Resmi Motor Yağı Partneri oldu.

 

125 yılı aşkın süredir global otomotiv sektörünün yanı sıra uzay, havacılık, denizcilik ve diğer teknoloji alanlarında yenilikçiliğin ve performansın lideri olan Castrol, NBA ile yaptığı bu iş birliğiyle, hızla büyüyen basketbol dünyasında da güçlü bir varlık gösteriyor. Castrol, NBA’in liderliği ve dinamizmiyle uyum içinde, markasının spor dünyasında da zirvede yer almasının altını çiziyor.

 

“Zirvede Buluşan İki Güç: Castrol ve NBA”

NBA ve WNBA gibi dünya çapında oldukça popüler ve hızla büyüyen iki spor ligiyle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Genel Müdürü Nilay Tatlısöz, “NBA ve WNBA’deki olağanüstü sporcuların her gün sınırlarını zorlamalarından ilham alarak her zaman yenilikçiliği ve gelişimi ön planda tutacağız. Zirvede buluşan iki güçlü ismin iş birliği, markamızı farklı bir seviyeye taşıyarak, sporseverler, müşteriler ve iş ortaklarımızla çok daha derin bir etkileşim kurmamıza olanak tanıyacak. Castrol’ün 125 yıllık geçmişi boyunca en iyiyi hedefleyerek büyüdük. NBA ile WNBA gibi vizyoner organizasyonlarla bir araya gelmek, bu yolda attığımız önemli adımlardan biri. Bu ortaklık, yalnızca spor dünyasına değil, aynı zamanda mobilite vizyonumuzu daha da ileriye taşımamıza katkıda bulunarak, geleceğe yönelik daha güçlü bir etki yaratmamıza olanak tanıyacak” dedi.

 

“Heyecan verici deneyimler sunulacak”

Bu iş birliğine dair değerlendirmelerde bulunan NBA Ticari Gelişim ve Medya Kıdemli Başkan Yardımcısı Julie Morris, “Castrol, 125 yıllık tarihi boyunca, yenilikçi ve özgün tarzı sayesinde tüketicileriyle benzersiz bir etkileşime sahip oldu. Castrol ve ürün ailesiyle birlikte çalışarak, yıl boyunca tüm dünyadaki taraftar kitlemize heyecan verici deneyimler sunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

 

WNBA Büyüme Direktörü Colie Edison ise, WNBA’in Castrol’ün yenilikçi ruhu ve pozitif değişim arayışla uyum içerisinde olduğunu belirterek, “Kadın sporlarını, global alanda daha da ön plana çıkarmak adına Castrol ile ortak erişim dünyasını kullanacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız” diye konuştu.

 

Castrol’ün 125. yılında gelen iş birliği

Castrol ve NBA arasında gerçekleştirilen 5 yıllık iş birliği, Castrol’ün 125. yıl dönümüyle birlikte geldi ve markaya, hem sahada hem de saha dışında izleyicilerle farklı alanlarda etkileşim kurmasını sağlayacak dinamik bir platform sunacak.

 

İş birliğinin bir parçası olarak her yıl düzenlenen NBA All-Star etkinliklerinde yer alan NBA Rising Stars (NBA Yükselen Yıldızlar) Turnuvası’nın da resmi sponsoru Castrol olacak. Bu prestijli etkinlik, NBA’in birinci ve ikinci yılındaki en iyi oyuncularını, NBA efsaneleri tarafından koçluk yapılan ve dört takımlı bir turnuva formatında karşı karşıya getiren bir müsabaka olarak tüm dünya tarafından yakından takip ediliyor. Castrol Rising Stars karşılaşması, NBA All-Star 2025 kapsamında 14 Şubat’ta San Francisco’da gerçekleştirilecek. Castrol, anlaşma kapsamında NBA Playoff’larının eğlenceli bir oyunu olan NBA Pick’Em: Bracket Challenge heyecanına da ismini yazdırıyor. Basketbol tutkunları arasında oldukça popüler olan bu play-off tahmin oyunu, taraftarlara özel ödüller kazanma şansı sunuyor.

 

Castrol, Resmi Motor Yağı Partneri olarak NBA ve WNBA yayınları sırasında saha içi sanal tabelaların yanı sıra liglerin sosyal ve dijital platformlarında da yer alarak iş birliğini tüm mecralarda yansıtacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı