enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1107
EURO
38,1405
ALTIN
2.876,41
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

‘CarrefourSA Bayilik Buluşmaları’ Türkiye’nin Dört Bir Yanında Esnaf ve Girişimcilerle Buluşuyor

Farklı illerdeki küçük esnaf ve girişimcilerle bir araya gelmek için Bayilik Buluşmaları başlatan CarrefourSA’nın bir sonraki durağı Ankara oldu.

‘CarrefourSA Bayilik Buluşmaları’   Türkiye’nin Dört Bir Yanında Esnaf ve Girişimcilerle Buluşuyor
20.09.2024 14:56 | Son Güncellenme: 20.09.2024 14:57
0
A+
A-

Farklı illerdeki küçük esnaf ve girişimcilerle bir araya gelmek için Bayilik Buluşmaları başlatan CarrefourSA’nın bir sonraki durağı Ankara oldu.

61 ilde 470’ten fazla esnaf ve girişimciye ulaştıklarını söyleyen CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi Bulut Batum, “Ankara başta olmak üzere çevre illerde yatırımlarımıza devam ederek bayi ağımızı büyütürken, yerel ekonomi ve istihdama katkı sunarak büyüyeceğiz” dedi. 

 

 

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki, Türkiye perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA 64 ilde 1200’e yakın mağazası ve bayileri dahil olmak üzere 15.000 kişiye ulaşan kadrosu ile müşterilerine doğru ürünü, doğru üreticiden doğru fiyata ulaştırırken; küçük esnaf ve girişimciyi desteklediği bayilik sistemiyle de büyümeye devam ediyor. 

 

Küçük ve orta ölçekli esnafla girişimcilere, CarrefourSA güvencesiyle ticaret yapma imkânı sunduğu bayilik sisteminde 470’ten fazla bayiye ulaşan CarrefourSA, Türkiye’nin dört bir yanında esnaf ve girişimcilerle büyümek için başlattığı Bayilik Buluşmaları’na Ankara’da devam etti. Ankara Çay Yolu CarrefourSA Lezzet Arası’nda gerçekleşen buluşmada CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi Bulut Batum, potansiyel bayi ve girişimcilerle bir araya gelerek CarrefourSA’nın bayilik sisteminden ve yatırımlarından bahsetti.

 

Yerel ekonomi ve istihdama destek oluyoruz

“Organize gıda perakende sektörünün büyümesinde sürdürülebilirliği sağlamak için yerel esnaf ve girişimcilerle kol kola yürümemiz gerekiyor” diyen CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi Bulut Batum şöyle devam etti: “Bu doğrultuda, organize gıda perakendesini daha güçlü hale getirmek için küçük esnaf ve girişimcinin sisteme dahil olması çok önemli. Bu yüzden 2020 yılında başlattığımız bayilik sistemini daha da büyütmek için Bayilik Buluşmaları ile Türkiye’nin farklı illerindeki potansiyel bayi adaylarımızla bir araya geliyoruz. Hayata geçirdiğimiz bayilik sistemiyle esnaf ve girişimciye CarrefourSA güvencesiyle ticaret yapma imkânı sunuyoruz. Bayilik sistemine giriş aşamasında ise herhangi bir bedel talep etmiyoruz. Bulunduğu bölgeyi ve mahalleyi en doğru bilen esnaflara, CarrefourSA güvencesini sağlayarak ailemizin bir parçası haline getiriyoruz. Bu sistemle bölgenin esnaf ve girişimcileriyle istihdama katkı sağlarken; yerel üreticilerinin ürünlerinin de CarrefourSA güvencesiyle müşterilere ulaşmasını ve üretimlerini sürdürülebilir kılmayı destekliyoruz.” 

 

Esnaf ve girişimcilerin ticari faaliyetlerini destekliyoruz 

Ankara’da bayilik sistemi kapsamında önemli bir potansiyel olduğunu söyleyen Batum açıklamalarına şöyle devam etti: “2020 yılında sektörde ilk kez bayilik sistemini CarrefourSA olarak biz hayata geçirdik. Sadece Ağustos ayında 13 ilde yeni bayilerimiz ailemize katıldı.  2020 yılından bu yana da 61 ilde 470’ten fazla esnaf ve girişimci sistemimize dahil oldu. Bu bayilerin 60’ını kadın bayilerimiz oluşturuyor. CarrefourSA bayisi olmak isteyen esnaf ve girişimcilerden herhangi bir giriş ücreti almadığımız bu sistemin en avantajlı tarafı ise esnaf ve girişimcinin CarrefourSA’nın sektör tecrübesi ve Sabancı markasının gücünü arkasında hissetmesi. Bunun yanı sıra dünya perakende devlerinden biri olan Carrefour Grup’un da tecrübesi bayilerimizle buluşuyor. Biz de 30 yıllık bilgi birikimimiz, büyük satın alma gücümüz, lojistik ağımız, pazarlama iletişimimiz ve güçlü teknoloji altyapımızı da esnafımız ve girişimcilerimizin hizmetine sunuyoruz. Ankara ve çevre illerdeki girişimcilere verdiğimiz destekle, bölgedeki ekonomik canlılığa katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı