enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Çankaya’dan ABB’nin temizlik seferberliğine destek.

Çankaya Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Temiz Okul Sağlıklı Gelecek” projesine destek veriyor.

Çankaya’dan ABB’nin temizlik seferberliğine destek.
29.09.2024 13:53
0
A+
A-

Çankaya Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Temiz Okul Sağlıklı Gelecek” projesine destek veriyor. Belediyeler el ele vererek öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmeleri için Çankaya bölgesinde talepte bulunan okulları temizledi.

 

Çankaya Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) “Temiz Okul Sağlıklı Gelecek” sloganıyla başlattığı temizlik kampanyasına destek veriyor. Başkentteki eğitim kurumlarında sağlıklı ve temiz ortamların oluşturulması amacıyla ücretsiz temizlik desteği sağlayan ABB, talepte bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde her hafta sonu temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

 

TEMİZLİK EKİPLERİ ÇOCUKLAR İÇİN EL ELE VERDİ

Çankaya Belediyesi de ilçedeki 4 okulu, ABB ekipleri ile birlikte temizledi. Hoşdere, Cebeci, Çayyolu, Ayrancı semtlerindeki bulunan okulları Ankara Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde temizleyen Çankaya Belediyesi, temizlik seferberliğine katkı sağlıyor. Öğrencilerin hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için çalışan belediyelerin ekipleri, tuvaletlerden sınıflara koridorlardan okul bahçesine kadar detaylı temizlik yaparak sağlıklı okullar için çalışıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı