enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9964
EURO
37,8620
ALTIN
2.822,06
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Canik Belediyesi’nden Farkındalık Oluşturan Şenlik

Canik Belediyesi, ilçede düzenlediği Sağlıklı Hayat Şenliği ile sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.

Canik Belediyesi’nden Farkındalık Oluşturan Şenlik
06.09.2024 18:16
0
A+
A-

Canik Belediyesi, ilçede düzenlediği Sağlıklı Hayat Şenliği ile sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi. 

Canik Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği Sağlıklı Yaşam Şenliği’nde sağlıklı yaşam, kişisel sağlık, ilk yardım ve bulaşıcı hastalıklar konusunda farkındalık oluşturdu. Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen şenlikte, sağlık personelleri tarafından sağlıklı yaşam ve bulaşıcı hastalıklar hakkında bilgilendirilmeler yapıldı. Canik Belediyesi’nin vatandaşlara ikramlarda bulunduğu şenlikte,  fizyoterapistler eşliğinde egzersiz çalışmaları gerçekleştirildi. 

 

Yoğun İlgi 

Canik Belediyesi, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Şenliği’ne vatandaşlar yoğun ilgiyle katıldı. Akılcı ilaç kullanımı ve SMA hastalığı hakkında da bilgilendirme çalışmalarının gerçekleştirildiği şenlikte kurulan stant alanlarında vatandaşlar için birçok aktivite ve etkinlik düzenlendi. İlçede gerçekleşen Sağlıklı Hayat Şenliği’nde vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede vatandaşlar ve kadınlar için spor etkinlikleri düzenlediklerini dile getirerek, çocukları ve gençleri farklı spor branşlarında ücretsiz eğitimlerle buluşturduklarını belirtti. 

 

Programa, Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz, Canik Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar ve vatandaşlar katıldı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı