enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5433
EURO
35,0431
ALTIN
2.436,43
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
30°C

Can Şengün ile Sıkı Fıkı Programının Yeni Konuğu; Edis!

Müzik dünyasında bilgisi, deneyimi ve gerçekleştirdiği projeleriyle öne çıkan Can Şengün’ün birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı ve izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattığı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” serisinin yeni konuğu Edis, 15 Haziran Çarşamba akşamı Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşacak!   Sevilen programlarına bir yenisini daha ekleyen Zorlu PSM, izleyicilerine stüdyoda benzersiz deneyimler yaşatmaya davet ediyor.

Can Şengün ile Sıkı Fıkı Programının Yeni Konuğu; Edis!
07.06.2022 12:10
0
A+
A-

Müzik dünyasında bilgisi, deneyimi ve gerçekleştirdiği projeleriyle öne çıkan Can Şengün’ün birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı ve izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattığı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” serisinin yeni konuğu Edis, 15 Haziran Çarşamba akşamı Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşacak!

 

Sevilen programlarına bir yenisini daha ekleyen Zorlu PSM, izleyicilerine stüdyoda benzersiz deneyimler yaşatmaya davet ediyor. Başarılı müzisyen, prodüktör ve içerik üreticisi Can Şengün, sanat dünyasının önemli isimlerini ve birbirinden değerli konuklarını orkestrası eşliğinde “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programında ağırlıyor. Sevilen sanatçıların bilinmeyen hikayelerini samimi bir şekilde anlattıkları “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programının ilginç soruların olduğu yarışma bölümlerinin de yer alacağı yeni bir bölümüne daha hazır olun.

 

Zorlu PSM’nin sofistike caz kulübü touché’de gerçekleşen “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programında Can Şengün ve orkestrası eşliğinde sevdiğimiz isimlere daha önce hiç bakmadığımız açılardan bakarken bilinen şarkıların yepyeni versiyonlarını, şarkı sözlerinin altındaki gerçek öyküleri ve hafızalardan silinmeyen yılları konukların ağzından dinliyoruz. Temposu hiç düşmeyen danslara, oyunlara ve daha önce rastlanmamış yarışma bölümlerine tanık olacağımız “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programı, 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00’da Edis ve sürpriz konukların katılacağı yeni bölümüyle Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.