enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0662
EURO
37,8895
ALTIN
2.817,82
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
25°C

Büyükakın, Gebze’de sokakların nabzını tutuyor

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tüm kentte olduğu gibi Gebze’de de sokaklarını nabzını tutmaya devam ediyor.

Büyükakın, Gebze’de sokakların nabzını tutuyor
18.07.2024 16:50
0
A+
A-

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tüm kentte olduğu gibi Gebze’de de sokaklarını nabzını tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gebze çarşıda bulunan sokakta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükakın’a, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. İlçede büyük ilgi ve alakayla karşılanan Başkan Büyükakın, fikir ve düşüncelerini aldığı vatandaşlara yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini sordu.

 

BAŞARAN VE SULAR’A ZİYARET

Gebze’yi sokak sokak arşınlayan Başkan Büyükakın, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz aylarda amcasını kaybeden AK Parti Gebze önceki dönem meclis üyesi Mehmet Başaran’ı ziyaret etti. İş insanı Mehmet Başaran ile bir süre sohbet eden Başkan Büyükakın, aileye taziye dileklerini iletti. Başkan Büyükakın, hac vazifesini yerine getiren iş insanı Nurullah Sular’ı da Gebze’de bulunan iş yerinde ziyaret ederek, hac ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını diledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı