enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9142
EURO
37,5802
ALTIN
2.782,31
BIST
9.521,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C

Büyükakın, Çayırova Millet Bahçesi’ni inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Akse Mahallesinde 70 bin metrekare alan üzerine yapılan Çayırova Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Büyükakın, Çayırova Millet Bahçesi’ni inceledi
05.08.2024 18:31
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Akse Mahallesinde 70 bin metrekare alan üzerine yapılan Çayırova Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükakın’a Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Büyükşehir Başkan Vekili Hasan Soba, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel, Büyükşehir Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teknik personel eşlik etti.

 

VATANDAŞLARIN HAYATINA DEĞER KATACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete açıldığında bölgede yaşayan vatandaşların hayatına değer katacak proje, Çayırova’da önemli bir ihtiyaca da cevap verecek. İnşa edilen sosyal donatı alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, son rötuşların yapıldığı çalışmalarla ilgili teknik personelden detaylı bilgi aldı. Millet Bahçesinin içerisinde bulunan yürüyüş ve bisiklet yolları, Millet Kıraathanesi, kafeterya, spor tesisi gibi alanları yerinde inceleyen Başkan Büyükakın, alanın hizmete açılmasıyla birlikte bölgeye değer katacağını ifade etti.

 

YEŞİLİN HER TONU BURADA

Kocaeli’de yeşil alan miktarını artırmak için çok önemli işlere imza attıklarını inceleme sonrası ifade eden Başkan Büyükakın, “Şehrimizin geleceğini düşünerek, yeşil alanlarımızı artırmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bu nedenle gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmak adına yeşil alanlarımızı genişletiyoruz. Bu konuda çok önemli çalışmalar yapıyor, yenilerini kazandırmak içinde büyük gayret gösteriyoruz. Şehir merkezlerinde yeşil alanların sayısını artırarak, vatandaşlarımızın yeşilin her tonuyla iç içe olabileceği mekânlar oluşturuyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı