enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9977
EURO
38,0539
ALTIN
2.831,84
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bu kafede çay 3 TL Çayın 3 TL olduğu Miss Kafe Bayrampaşa’da açıldı

Vatandaşları mutlu edecek çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Baştan başa yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğumuz ve Miss Kafe adını verdiğimiz sosyal tesislerimizden ilkini hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu kafede çay 3 TL Çayın 3 TL olduğu Miss Kafe Bayrampaşa’da açıldı
31.07.2024 12:47 | Son Güncellenme: 31.07.2024 12:48
0
A+
A-

Vatandaşları mutlu edecek çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Baştan başa yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğumuz ve Miss Kafe adını verdiğimiz sosyal tesislerimizden ilkini hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı şekilde 3 tesisimizi daha halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı sosyal tesisimizde çaya bekliyoruz” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi’nin baştan sona yenileyerek Miss Kafe ismini verdiği sosyal tesislerinden ilki görkemli bir törenle İsmet Paşa Parkı’nda hizmete açıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun ev sahipliği yaptığı açılış törenine CHP İstanbul İl Sekreteri Soner Özimer, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Alican Çam, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN MUTLU: VATANDAŞLARIMIZI ÇAYA BEKLİYORUZ

Açılış töreninde konuşan Başkan Mutlu, “Biz Bayrampaşalı’yız, Bayrampaşa’ya sevdalıyız. Bayrampaşa’mızdaki 300 bin komşumuzu, kardeşimizi mutlu edecek adımlar atmaya ve projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız. Çünkü bizim işimiz gücümüz Bayrampaşa. Baştan başa yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğumuz ve Miss Kafe adını verdiğimiz sosyal tesislerimizden ilkini hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı şekilde 3 tesisimizi daha halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı sosyal tesisimizde çaya bekliyoruz” dedi.

 

ÇAY 3 TL

Yeni yüzüyle büyük beğeni toplayan Miss Kafe’de vatandaşlar çayı 10 TL yerine 3 TL’ye içebilecekler. Tüm yaş gruplarına uygun biçimde dizayn edilen tesiste Bayrampaşalı’lar yemyeşil bir ortamda çaylarını yudumlarken günün yorgunluğunu atabilecekler.

4 SOSYAL TESİS “MİS’S CAFE” ADIYLA HİZMET VERECEK

Belediyenin İsmet Paşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. İsmet Paşa Parkı’ndaki tesis yenilenerek hizmete açılırken diğer tesislerin de yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Bayrampaşa’da belediye bünyesindeki tüm tesisler Miss Kafe adıyla hizmet verecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı