enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5615
EURO
35,0795
ALTIN
2.450,93
BIST
10.612,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Belediye Başkanı Rasim Arı: “Söz Değil Proje Üretiyoruz”

Kapadokya bölgesinin yeni gözdelerinden olan Kayaşehir’de turist hareketliliğini arttıracak olan Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanını gezen Belediye Başkanı Rasim Arı, “Nevşehir’imize hizmet etme yolunda söz değil proje üretiyoruz.

Belediye Başkanı Rasim Arı: “Söz Değil Proje Üretiyoruz”
01.07.2024 11:22
0
A+
A-

Kapadokya bölgesinin yeni gözdelerinden olan Kayaşehir’de turist hareketliliğini arttıracak olan Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanını gezen Belediye Başkanı Rasim Arı, “Nevşehir’imize hizmet etme yolunda söz değil proje üretiyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan tarihi Kayaşehir’de bulunan Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu. İlk olarak Kapadokya bölgesinde bir ilk olacak olan ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin VR gözlüklerle dört mevsim balon uçuşunu deneyimleyerek Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini izleyebilecekleri Kayaşehir VR Merkezi’ni gezen Arı, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Arı, daha sonra Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Her iki projenin de kısa sürede hayata geçirileceğini müjdeleyen Başkan Arı, bu sayede bölgedeki turist hareketliliğinde ciddi bir artışın da yaşanacağını vurguladı. Kayaşehir ile ilgili önümüzdeki aylarda sürpriz projelerinde hayata geçeceğini söyleyen Arı, böylelikle şehrin hem ekonomisine hem de beraberinde istihdamına önemli katkılar sağlayacaklarını anlattı. Arı, ““Nevşehir’imize hizmet etme yolunda söz değil proje üretiyoruz.” diye konuştu.

Başkan Arı’ya incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Hasan İler ile birlikte bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı