enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C

Bej Medya Yapımcısı Fazlı Özbek “Kiralık Mezar”

Bej Medya Yapımcısı Fazlı Özbek “Kiralık Mezar”
07.04.2023 09:33
0
A+
A-

Bej Medya Yapımın yapımcısı Fazlı Özbek “Kiralık Mezar” isimli gerilim türünde ki yeni film projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kiralık Mezar Filminin Yapımcısı Fazlı Özbek, İzleyicilere Heyecan Dolu Bir Deneyim Sunacağını Söyledi.

Geriilim türünde son dönemlerin en merakla beklenen filmlerinden biri olan Kiralık Mezar, yapımcısıyla birlikte sinemaseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Çekim çalışmalarına 10.04.2023 tarihinde başlanacak olan film, seyircilerin nefesini kesecek sahneleri ve sürpriz dolu senaryosuyla dikkat çekiyor.

Kendisi, Kiralık Mezar’ın birçok açıdan kendine özgü ve farklı bir film olacağına dikkat çekiyor. Özellikle senaryonun sıra dışı kurgusu ve karakterlerin derinlikli portreleriyle izleyicilere farklı bir deneyim sunacağını belirtiyor.

Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmazken, yapımcı ve ekip, seyircilere heyecanlı bir bekleyiş yaşatıyor. Kiralık Mezar, gerilim seven sinemaseverler için kaçırılmayacak bir film olacak gibi görünüyor.

Kiralık Mezar’ın başarısının yanı sıra, Türkiye sinemasına katkı sağlayacak projelerde de yer alacağını duyurarak, sektörün daha da ilerlemesi için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.