enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0724
EURO
38,0724
ALTIN
2.832,80
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bayrampaşa’ya 4. sosyal tesis

Sosyal tesislerini yenilemeyi sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, çayın 3 TL olacağı 4.

Bayrampaşa’ya 4. sosyal tesis
18.09.2024 14:24
0
A+
A-

Sosyal tesislerini yenilemeyi sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, çayın 3 TL olacağı 4. Mis’s Kafe’yi açmaya hazırlanıyor. Yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği Altıntepsi Mahallesi’ndeki 4. Mis’s Kafe’nin de çok yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Kısa süre içinde 3 sosyal tesisi yenileyerek vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu,  “Bayrampaşa’mızı hayatın dolu dolu yaşandığı bir kent haline getirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. 4. Mis’s Kafe’mizi de Altıntepsi Mahallemizde açmak için canla başla çalışıyoruz.  Sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza mis gibi hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

SOSYAL TESİSLER “MİS’S CAFE” ADIYLA HİZMET VERİYOR

Belediyenin İsmet Paşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. İsmet Paşa, Orta ve Kartaltepe mahallelerindeki tesisler yenilenerek hizmete sunulurken, yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği, Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisin de çok yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Bayrampaşa’da belediye bünyesindeki tüm tesisler Mis’s Cafe adıyla hizmet veriyor ve bu tesislerde vatandaşlar çayı 3 TL’ye içebiliyor.

BASKETBOL SAHALARININ SAYISI ARTIYOR

Bayrampaşa Belediyesi bir yandan sosyal tesislerini yenilerken bir yandan da ilçeye yeni basketbol sahaları kazandırıyor. Bu kapsamda Kocatepe (Ertuğrul Gazi Parkı) ve Altıntepsi (Şehit Sedat Yenigül Parkı) mahallelerine yeni basketbol sahaları yapılırken, Sabri Akpınar Parkı’nda bulunan basketbol sahası da baştan başa yenilenerek hizmete sunuldu. Başkan Mutlu, “komşularımıza söz verdiğimiz her çalışmayı bir bir yapıyoruz” derken Bayrampaşalı gençler de Başkan Mutlu’ya teşekkür etti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı