enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C

Bayram bağışlarınızla Darüşşafakalı öğrencilerimizin nitelikli eğitimine destek olun!

161 yıldır eğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti, bu bayram da eğitimin olmazsa olmaz olduğuna inananları bağış yapmaya davet ediyor.

Bayram bağışlarınızla Darüşşafakalı öğrencilerimizin nitelikli eğitimine destek olun!
05.06.2024 12:45
0
A+
A-

161 yıldır eğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti, bu bayram da eğitimin olmazsa olmaz olduğuna inananları bağış yapmaya davet ediyor. Kurban Bayramı’nda Darüşşafaka Cemiyeti0ne bağış yapan hayırseverler; annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, 1.000’e yakın öğrencinin nitelikli eğitimle geleceğe hazırlanmasına katkı sunabilecek. 

Öğrencilerinin et ihtiyacını yıl boyu yapılan adak bağışlarıyla karşıladığı için Kurban Bayramı’nda vekaleten kesimli kurban bağışı kabul edemeyen Darüşşafaka Cemiyetine, destek olmak isteyen hayırseverler, bayram bağışında bulunabiliyor. 

Darüşşafaka’dan Kurban Bayramı’na Özel Hediyeler

Ayrıca hayırseverler dilerlerse, bağış sertifikası ya da bayram hediyeleriyle Darüşşafaka’ya destek olabilir. Darüşşafaka’nın basılı ya da elektronik bağış sertifikalarıyla değer verdiklerinizin bayramını kutlayabilir; özel olarak hazırlanan kolonya, “Mutlu Bayramlar” temalı çikolatalar, termos, kanvas çanta ve özel tasarım kartpostallar ile sevdiklerinize anlamlı hediyeler sunabilirsiniz. 

Bayram Bağışlarıyla Öğrencilerin İhtiyaçları Karşılanacak

Bu yıl Kurban Bayram bağışı için önerilen tutar 10 bin TL olmakla birlikte hayırseverler, Darüşşafaka Cemiyetine dilediği tutarda bağış yapabiliyor. Yapılacak bağışlar, Darüşşafaka Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim alan, 1.000’e yakın öğrencinin başta eğitim olmak üzere beslenme, barınma gibi tüm ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. 

Kurban Bayramı’nda Darüşşafakalı öğrencilere destek olmak isteyen hayırseverler,  https://www.darussafaka.org/bagis/bayram-bagisi adresinden istedikleri oranda bağışlarını yapabilir ve Darüşşafaka’nın bayram için hazırladığı hediye seçeneklerinden birini tercih edebilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı