enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
33°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

Bayındır 23. Uluslararası Çiçek Festivali Başlıyor

Bayındır Belediyesi tarafından her yıl Mayıs ayının ilk haftası düzenlenen Uluslararası Çiçek Festivali'nin bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek.

Bayındır 23. Uluslararası Çiçek Festivali Başlıyor
04.05.2022 13:00
0
A+
A-

Bayındır Belediyesi tarafından her yıl Mayıs ayının ilk haftası düzenlenen Uluslararası Çiçek Festivali'nin bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek.  

 

Bayındır şehir merkezinde yapılacak olan ve hem gözlere hem de gönüllere hitap eden mis kokulu festival 5-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  

 

Bayındır 23’üncü Uluslararası Çiçek Festivali’nde, 5 Mayıs Perşembe günü yapılacak kortej yürüyüşü sonrası Bayındır Şehir Stadyumu’na geçilecek ve temsili kurdele kesiminden sonra resmi açılış başlayacak. Festival süresince performans sanatçıları, halk oyunu ekiplerinin gösterileri devam edecek. 

 

Festival kapsamında 5 Mayıs Perşembe akşamı Şehir Stadyumu’nda saat 21.00’de Batuhan Sakar sevenleriyle buluşacak. 6 Mayıs Cuma günü önce saat 19.30’da Fırat Tanır, saat 21.00’de ise Ahmet Şafak sahne alacak. 7 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00’de Derya Uluğ konser verecek. Festivalin son günü olan 8 Mayıs Pazar akşamı ise şehir stadyumunda Hakan Altun konseri gerçekleşecek. Konserler ve diğer tüm etkinlikler Bayındır Belediyesi tarafından ücretsiz yapılacak. 

 

Bayındır 23’üncü Uluslararası Çiçek Festivali'nde bu yıl ''En iyi balkon, bahçe ve stant yarışmaları'' düzenlenecek. Alanı gezen jüri üyeleri katılım sağlayan stantları gezecek ve gün sonunda üç farklı kategorinin kazananları belirlenecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.