enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0340
EURO
37,9219
ALTIN
2.816,12
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Başkan Yıldız’dan okullara ziyaret.

 Geyve’de bulunan ilkokulları ziyaret eden Başkan Yıldız, her okulda okula yeni başlayan 1’inci sınıfları ziyaret ederek hediyeler takdim etti.

Başkan Yıldız’dan okullara ziyaret.
13.09.2024 17:17
0
A+
A-

 Geyve’de bulunan ilkokulları ziyaret eden Başkan Yıldız, her okulda okula yeni başlayan 1’inci sınıfları ziyaret ederek hediyeler takdim etti.

Projelerini planlarken eğitimi ve gençleri her zaman birinci sıraya koyan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, ilçede bulunan ilkokulları ziyaret etti. Haftalık programı içerisinde okulları da ihmal etmeyen ve sırasıyla her okulu ziyaret etmek için özen gösteren Başkan Yıldız, okula yeni başlayan birinci sınıfları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Okul müdürleriyle kurumun genel başarı durumunu, eksikleri ve talepleri olup olmadığını görüşen Başkan Yıldız, öğrencilere rehber olacak ve derslerine destek verecek şekilde düzenlenen, ilçede faydalanabilecekleri, derslerine, eğitimlerine katkı sunacak online eğitim platformu olarak Geyve Belediyesi Online Dershane’yi hazırladıklarını belirten Yıldız, “Öğrencilerimizin sevgisi ve başarıları her zaman gurur kaynağımız olmaya devam edecek. Hazırlıklarını tamamladığımız, öğrencilerin eğitimlerine ve sınavlara hazırlıklarına destek olacak Geyve Belediyesi Online Dershane ile de eğitime destek oluyoruz.” Dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı