enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0271
EURO
38,0256
ALTIN
2.825,76
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Tugay gazi derneklerini makamında ağırladı “Bizim için değerlisiniz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Başkan Tugay gazi derneklerini makamında ağırladı “Bizim için değerlisiniz”
19.09.2024 18:08
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, gazi derneklerinin temsilcilerini makamında ağırladığı buluşmada, “Mutlaka eksiğimiz, gediğimiz vardır ama daha iyisini beraber başarabiliriz diye düşünüyorum. Dernek olarak sizden beklentimiz gazilerimizle, şehit yakınlarımızla aramızda köprü olmanız. Bizim için değerlisiniz” dedi.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 19 Eylül Gaziler Günü’nde kentte faaliyet gösteren şehit yakını ve gazi derneklerinin temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Dr. Cemil Tugay, şehit yakını, gaziler ve ailelerine ulaşmada derneklerin önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Dernek temsilcileri Başkan Tugay’a destekleri için teşekkürlerini sundu. 

Başkan Tugay, “Mutlaka eksiğimiz, gediğimiz vardır, onun için kusura bakmayın ama daha iyisini beraber başarabiliriz diye düşünüyorum. Dernek olarak sizden beklentimiz gazilerimizle, şehit yakınlarımızla aramızda köprü olmanız. Bizim için değerlisiniz. Önümüzdeki aylarda, yıllarda gazilerimiz için daha çok hizmet üretmek istiyoruz. Sizler de biraz bize yol gösterirseniz sevinirim” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı