enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0340
EURO
37,9219
ALTIN
2.816,12
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Başkan Tugay 26 Ağustos’ta gazileri ve şehit yakınlarını yalnız bırakmadı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Başkan Tugay 26 Ağustos’ta gazileri ve şehit yakınlarını yalnız bırakmadı
27.08.2024 12:43
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Büyük Taarruz’un başlangıcı olan 26 Ağustos tarihini şeref günü kabul eden Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin İzmir İl Başkanı Recep Doğru ve dernek temsilcileri tarafından Karşıyaka İZBAN istasyonu girişinde karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay düzenlenen pilav gününe katıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutan Vekili Cesur Yiğit’in yer aldığı ziyarette derneğin 109 yıl önce kurulduğunu belirten Başkan Recep Doğru, Büyük Taarruz’un başlangıcı olan 26 Ağustos tarihini şeref günü kabul ettiklerini ve etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği pilav gününde yaklaşık bin kişilik pilav ve ayran dağıtıldı. Doğru, Başkan Tugay’a Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri için de teşekkürlerini sundu. Başkan Dr. Cemil Tugay da şehit yakınları ve gazilerin Türk milleti için taşıdığı öneme dikkat çekti.

Pilav gününde Büyükşehir Belediyesi gazi ve şehitlerin hayrı için çay, kahve su ikramı da sağladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı