enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9511
EURO
37,6169
ALTIN
2.815,86
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Yağmurlu
24°C

Başkan Topaloğlu’ndan geleceğin müzisyenlerine yemek

 Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi Gençlik Bando ve Orkestra Şefi Furkan Üstündağ eşlik etti.

Başkan Topaloğlu’ndan geleceğin müzisyenlerine yemek
04.09.2024 18:32
0
A+
A-

 Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi Gençlik Bando ve Orkestra Şefi Furkan Üstündağ eşlik etti.

 

Kemer Dream Otel’de düzenlenen yemek programına katılan geleceğin müzisyenleriyle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, çocuklarla tek tek selamlaşarak sohbet etti.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Kemer’e kazandırılan ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz müzik eğitimleri alan öğrenciler, yemek programı için Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

 

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatsal faaliyetlere önem vermeye devam ettiklerini belirterek, “Kemer’de hemen hemen her çocuğumuzun elinde bir müzik aleti var. Bunda en büyük emek Furkan Üstündağ hocamızındır. Kemer’e bir renk kattı. Son olarak yetiştirdiği geleceğin müzisyen adaylarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramımızda Kemer Belediyesi Gençlik Bando ve Orkestrası eşliğinde yürüdük. Bugün bu çocuklarımızla yemekte bir araya geldik. Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu kadar güzel çocuk yetiştirdikleri için ailelerine de teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı