enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6452
EURO
35,3424
ALTIN
2.500,90
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

Başkan Topaloğlu podcast yayınına konuk oldu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ezber Bozan Genç Dino isimli podcast yayınına konuk oldu.

Başkan Topaloğlu podcast yayınına konuk oldu
05.07.2024 11:18
0
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ezber Bozan Genç Dino isimli podcast yayınına konuk oldu. Başkan Topaloğlu, programda, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Suat Erdöl’ün sorularını yanıtladı.

AÜ İletişim Fakültesi’nde bir grup insanın oluşturduğu dijital yayıncılık örneği olan podcast yayınında Kemer hakkında bilgiler veren Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak yaptıkları ve yapacakları projeler ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi.

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak Kemer’i güzelleştirmek için çalıştıklarını belirterek, “Mavi ile yeşilin iç içe olduğu bir yerde yaşıyoruz. İlçemizi güzelleştirmek ve daha yaşanılası bir yer yapmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Eğitime büyük önem veriyoruz

Eğitim alanında yaptığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettirmeye devam eden Belediye Başkanı Topaloğlu, eğitimle ilgili sorulan soruyu ise şu şekilde cevapladı:

“Eğitime büyük önem veriyoruz. Ana okulundan 8’nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak biz karşılıyoruz. Öğrenciler kırtasiye malzemelerini okulun ilk günü sıralarının üstünde görüyor. 1400 lise öğrencisinin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Ailesi Kemer’de ikamet etmek şartıyla üniversiteye giden öğrencilerimize ayda 1500 lira burs desteği sağlıyoruz. Belediyemize ait Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs imkanı veriyoruz. Sınava hazırlanan öğrencilere, moral için piknik, mangal ve geziler düzenliyoruz. Tüm belediyelerin ve hayırseverlerin eğitime destek vermesini gönülden istiyorum.”

Yayın sonrası Başkan Topaloğlu, AÜ Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Suat Erdöl ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı