enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2415
EURO
37,1844
ALTIN
3.010,59
BIST
8.748,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C

Başkan Ovalıoğlu, Yenilenen Leyla Gencer’deki İlk Oyunu İzledi

Bakırköy Belediye Başkanı Doç.

Başkan Ovalıoğlu, Yenilenen Leyla Gencer’deki İlk Oyunu İzledi
21.10.2024 10:38
0
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun göreve gelmesinin ardından baştan sona yenilenen Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde ilk tiyatro oyunu sahnelendi. Başkan Ovalıoğlu, “Flu Lysistrata” adlı oyunu izledikten sonra oyuncu ve teknik ekibiyle bir araya geldi.

 

İstanbul’un önde gelen kültür sanat noktalarından olan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, perdelerini bu kez Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın “Flu Lysistrata” adlı oyunuyla  açtı. Başkan Ovalıoğlu’nun göreve gelmesinin ardından baştan sona yenilenen merkezde sergilenen ilk oyun olan “Flu Lysistrata” yoğun ilgi gördü.  Başkan Ovalıoğlu ve sanat danışmanı Ragıp Savaş da oyunu birlikte izledi. Oyunun ardından sahneye çıkarak oyuncuları ve teknik ekibi tebrik eden Başkan Ovalıoğlu, Bakırköy’de sanata ve sanatçıya olan desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.  

Bakırköy Belediye Tiyatroları, 25 Ekim Cuma 20.30’da Babil Kuleleri, 26 Ekim Cumartesi 20.30’da Ver Parayı, 27 Ekim Pazar 13.00’da Çi-Pi-Lip, 31 Ekim Perşembe 20.30’da Terör oyunlarıyla tiyatroseverlerle buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı