enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,8947
EURO
37,5228
ALTIN
2.775,48
BIST
9.521,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C

Başkan Mutlu, muhtarlarla buluştu

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Mutlu, muhtarlarla buluştu
22.08.2024 17:56
0
A+
A-

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye hizmetlerinin daha verimli ve etkin uygulanması hususunda muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Mutlu, “İlçemizi ortak akılla yönetiyor, daha güzel bir Bayrampaşa’yı birlikte inşa ediyoruz” dedi.

Toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeyi sürdüren Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu, ilçedeki mahalle muhtarları ile buluştu. Başkan Mutlu’nun ev sahipliğinde İsmetpaşa Mis’s Cafe’de gerçekleşen toplantıya Muratpaşa Mahallesi Muhtarı Enver Keleş, Orta Mahalle Muhtarı Yavuz Son, Altıntepsi Mahallesi Muhtarı Aycan Vatansever, Terazidere Mahallesi Muhtarı Gökhan Küçük, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Murat Aytekin, Vatan Mahallesi Muhtarı Dilek Teksoy, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi, Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Onur, Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Halis Söyler ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ramadan Bayraktar katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Mutlu, “Belediye hizmetlerimizin daha verimli ve etkin uygulanması hususunda muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Görüş, düşünce ve önerilerini bizimle paylaşan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizi ortak akılla yönetiyor, daha güzel bir Bayrampaşa’yı birlikte inşa ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı