enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9047
EURO
37,5811
ALTIN
2.779,85
BIST
9.521,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C

Başkan Muhittin Böcek Moskova Ulaşım Zirvesi’ne katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova Uluslararası Ulaşım Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Başkan Muhittin Böcek Moskova Ulaşım Zirvesi’ne katıldı
22.08.2024 17:43
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova Uluslararası Ulaşım Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı. Başkan Böcek aynı zamanda Moskova Hükümeti ile ulaşım, turizm ve dijitalleşme alanlarını içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

 

140’tan fazla uluslararası devlet ve hükümet yöneticisinin yanı sıra belediye başkanları, ulaştırma ve dijital gelişim bakanları, ulaştırma operatörlerinin CEO’ları, tanınmış uluslararası ulaştırma uzmanları ve akademik topluluğu, teknoloji tabanlı şirketleri bir araya getiren Moskova Uluslararası Ulaşım Zirvesi başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de zirveye konuşmacı olarak katıldı. Başkan Muhittin Böcek aynı zamanda Moskova Hükümeti Başkan Yardımcısı, Moskova Ulaştırma ve Altyapı Strateji Geliştirme Başkanı Maksim Liksutov ile Ulaşım, Turizm ve Dijitalleşme alanlarını içeren işbirliği protokolünü de imzaladı.

ULUSLARARASI İŞ BİRLİĞİNİ GELİŞTİRME FIRSATI

Moskova Ulaştırma ve Yol Altyapısı Geliştirme Departmanı ile Moskova Dış Ekonomik ve Uluslararası İlişkiler Departmanı’nın ortaklaşa düzenlediği ve 25 Ağustos’a kadar devam edecek Moskova Ulaşım Zirvesi’nde ulaşım, turizm ve dijitalleşme konularında deneyim alışverişinde bulunulacak. Modern megakentlerin sorunları ve çözümlerinin tartışılacağı uluslararası uzman platformu oluşturmayı amaçlayan zirve bu sayede, şehirler arasındaki bağları güçlendirmek ve gelecekteki iş birliğinin yönünü belirlemeyi hedefliyor. Zirveye konuşmacı olarak katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, zirve ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Dünya ülkeleri ile Antalya’da hangi projeleri uygulayabileceğimizi paylaşma ve daha iyi nasıl geliştirebileceğimiz konularında iş birliğimizi geliştirme fırsatı bulduk” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı