enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0588
EURO
37,9142
ALTIN
2.801,44
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Başkan Kocaman, Sivaslılarla bir araya geldi.

Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Kartepe Seka Kamp alanında düzenlenen “3.

Başkan Kocaman, Sivaslılarla bir araya geldi.
16.09.2024 17:00
0
A+
A-

Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Kartepe Seka Kamp alanında düzenlenen “3.Gardaşlık Buluşması” geniş katılımla yapıldı. Düzenlenen programa Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Milletvekilleri; Veysal Tipioğlu ve Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Kadir Zortaş, hemşehri derneklerin başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetliler ve vatandaş katıldı.

 

KOCAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Programda konuşan Dernek Başkanı Kadir Zortaş, “Programlarımıza katılanlara Sivas’ı yaşatıyoruz” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ise “Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin bu sene 3.’sünü düzenlediği buluşmada Sivaslı gardaşlarımızla bir araya gelerek hasret giderdik. Hatıralarımıza kazınacak birçok keyifli anı biriktirdiğimiz programda emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz bâki olsun” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı