enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0510
EURO
37,9126
ALTIN
2.818,48
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Başkan İbrahim Sandıkçı’dan Mevlid Kandili Mesajı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan İbrahim Sandıkçı’dan Mevlid Kandili Mesajı
13.09.2024 18:17
0
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda Mevlid Kandili’nin, Peygamberin evrensel olma özelliğini taşıyan mesajlarını yeniden hatırlama fırsatı sunduğuna işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.

Peygamber Efendimiz’in yeryüzüne teşrifleri insanlık tarihinin en müstesna hadiselerinden biridir. Mevlid Kandili, sevgili Peygamberimizin insanlığa miras bıraktığı bütün değerleri ve mesajlarını yeniden hatırlayacağımız bir manevi yenilenme fırsatıdır. Peygamberimizin güzel ahlâkını, davranış ve uygulamalarını, günümüze ve geleceğimize yön verecek şekilde anlamalı ve hatırlatmalıyız. Peygamber Efendimiz’in ortaya koyduğu ve örnek olarak yaşadığı, hak ve adalet gibi kavramların insanlık için ne kadar önemli olduğu günümüzde daha iyi anlaşılmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili tebrik ediyorum. Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa huzur ve esenlik getirmesini, mazlum coğrafyalarda akan gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı