enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0871
EURO
38,0957
ALTIN
2.823,63
BIST
9.857,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

Başkan Duman sözünü tuttu; o park yenilendi

İlçedeki mahalle ziyaretlerini sürdüren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, vatandaşların talep ve önerilerini hızla yerine getiriyor.

Başkan Duman sözünü tuttu; o park yenilendi
23.08.2024 12:26
0
A+
A-

İlçedeki mahalle ziyaretlerini sürdüren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, vatandaşların talep ve önerilerini hızla yerine getiriyor. Adatepe Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine eski demir fabrikası yanında bulunan park, yapılan çalışmalar sonucunda kısa bir süre içinde baştan aşağı yenilendi.

Her fırsatta Buca’yı Bucalılarla birlikte yöneteceklerini ifade eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Adatepe Mahallesi ziyareti sırasında vatandaşların eski demir fabrikası yanındaki parkın bakımıyla ilgili talebini hızla yerine getirdi. İçerisinde basketbol sahası da bulunan parkta yapılan çalışmayla birlikte yepyeni hale getirildi ve halkın hizmetine sunuldu.

“Göreve gelirken kentimizi uzlaşı ve ortak akıl birlikteliği içinde yönetmeye talip olduk” diyen Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Çalışma arkadaşlarımızla, uzun saatler mesai harcadığımız, emek verdiğimiz güzel Buca’mızda hakkaniyetli olmak adına her sese kulak veriyor ve çözüm arıyoruz. Vatandaşlarımız bizim başımızın tacı. Onların refahı ve mutluluğu için dinlenmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

NELER YAPILDI?

Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin koordineli çalışmasıyla birlikte yepyeni bir görünüm kazanan 2 bin 100 metrekarelik parkta, ilk olarak kuru otlar temizlendi. Yeşil alandaki toprak havalandırılarak bitkilerin daha verimli büyümesine imkan sağlandı. Basketbol sahasında da çalışma yapan ekipler, sahayı çevreleyen korkulukları, zemini ve basketbol potasını yeniledi. Parkın doğal dokusunun kaybolmaması adına çalışmalar özenle gerçekleştirilerek öncelikli olarak fidan ve çiçek dikimi yapıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı