enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5447
EURO
35,2999
ALTIN
2.466,24
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C

Başkan Alper Taşdelen’in Bayram Mesajı

Alper Taşdelen: “Ramazan kardeşliği paylaşmaktır, Ramazan sofraları paylaşmaktır, bereketi paylaşmaktır.

Başkan Alper Taşdelen’in Bayram Mesajı
30.04.2022 11:50
0
A+
A-

Alper Taşdelen: “Ramazan kardeşliği paylaşmaktır, Ramazan sofraları paylaşmaktır, bereketi paylaşmaktır. Birlikte nice bayramlar dilerim” 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yayımladığı mesajla vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Alper Taşdelen’in bayram mesajı şöyle: 

 

“Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden Ramazan’ın anlam ve önemine uygun bir ayı daha geride bıraktık. Ramazan; kardeşliktir, birlik ve beraberliktir, sofraları paylaşmaktır, bereketi paylaşmaktır. Biz de bu duygularla 2014 yılından bu yana kurduğumuz iftar çadırlarımızı bu Ramazan’da da kurarak soframızı paylaştık. Hem iftar çadırlarımızda hem de Zübeyde Hanım Sosyal Tesisimizde verdiğimiz iftar yemeklerimizde 150 bini aşkın yurttaşımızla bir arada olduk. Bu Ramazan da gelir durumu düşük ailelerimizin çocuklarına süt, ayakkabı, kıyafet yardımında bulunduk. 20 bin haneye 300 TL’lik Gıda Kart, 1.818 haneye 600 TL’lik Halk Kart desteği verdik. Tüm imkanlarımızla Ramazan ayında da pandemi ve zorlu ekonomik şartlarla mücadele eden halkımızın yanında olmaya gayret ettik. Bundan sonra da yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz.        

 

Her birimizin ibadetimizi özgürce yerine getirdiğimiz bu toprakları bize vatan yapan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm kahramanlarımızı saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Ülkemizin ve halkımızın birlik, bütünlüğünün sonsuza kadar sürmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış getirmesini diliyorum. Birlikteliğimizi güçlendirecek ve geleceğe umutla yürüyeceğimiz inancıyla, halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, huzur, esenlik diliyorum.” 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.