enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0510
EURO
37,9126
ALTIN
2.818,48
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Bakırköy Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Doç.

Bakırköy Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu.
13.09.2024 18:20
0
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, belediyenin yeni dönemde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatmak ve mahallelerin sorunlarını dinlemek üzere 15 mahalle muhtarıyla Bakırköy Belediyesi Başkanlık Binası Konferans Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıya Başkan Ovalıoğlu’nun yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Buluşmada, Bakırköy’de son dönemde yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Başkan Ovalıoğlu, toplantının ilk bölümünde belediyenin faaliyetleri hakkında muhtarlara bilgi verdi. Ardından söz alan muhtarlar, kendi mahallelerindeki sorunları ve talepleri dile getirme fırsatı buldu.

‘AMACIMIZ, BAKIRKÖY’Ü HEP BİRLİKTE DAHA YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRMEK’

Başkan Ovalıoğlu, toplantının sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan en önemli yerel yönetim temsilcileridir. Onların görüşleri ve talepleri bizim için çok değerli. Bu tür buluşmalarla hem yapılan hizmetleri anlatma hem de mahallelerimizin ihtiyaçlarını doğrudan öğrenme fırsatı buluyoruz. Amacımız, Bakırköy’ü hep birlikte daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek.”

BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİLECEK

Toplantıda dile getirilen konular ve talepler, belediye yetkilileri tarafından not alındı. Başkan Ovalıoğlu, bu taleplerin en kısa sürede değerlendirileceğini ve çözüm için gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. Belediye, önümüzdeki dönemde de muhtarlarla düzenli olarak bir araya gelmeye ve iş birliğini güçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı