enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C

Ayvalık Belediyesi işletmelerinin bu yıl da kazandığı Mavi Bayraklar düzenlenen törenlerle göndere çekildi

Mavi Bayrak kazanan kurumlar geçtiğimiz ay açıklanmıştı.

Ayvalık Belediyesi işletmelerinin bu yıl da kazandığı Mavi Bayraklar düzenlenen törenlerle göndere çekildi
25.06.2024 12:23 | Son Güncellenme: 25.06.2024 12:24
0
A+
A-

Mavi Bayrak kazanan kurumlar geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Balıkesir, 49 mavi bayrak ödüllü plajıyla Türkiye’nin en çok “Mavi Bayraklı” 4’üncü ili olmuştu. Ayvalık ise 21 Mavi Bayrak ödüllü plajı, 1 Marina ve 3 teknesi ile Balıkesir’in en çok “Mavi Bayrak” ödülüne sahip ilçesi olma başarısını sürdürdü.

     Mavi Bayrak’ın sürdürülebilir olması için 5 senedir emek harcayan Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık’ın dünyaca ünlü plajları, mavi bayrak ile marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ayvalık Belediyesi’nin işletme ve iştirakleri arasında yer alan; Cunda Arka Deniz, Altınova Kum Adası, Paşa Limanı, Kapri ve Duba plajlarına bu yıl da mavi bayraklı.

     2024 yılı sezonunda kazanılan mavi bayrakları işletmelerin gönderine çeken Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cunda (Alibey) Adası’nda düzenlenen  “Mavi Bayrak” töreninde haklı gururu yaşadıklarını söyledi. Mavi Bayrak’ın sürdürülebilir olması için 5 senedir emek harcadıklarını hatırlatan Başkan Ergin, törende şöyle konuştu:

     “ Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık’ın dünyaca ünlü plajları, mavi bayrak ile marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ayvalık Belediyesi’nin işletme ve iştirakleri arasında yer alan; Cunda (Alibey) Adası, Arka Deniz, Altınova Kum Adası, Paşa Limanı, Kapri ve Duba plajlarına bu yıl da mavi bayraklı. Belediye işletmesindeki beş plaja birden mavi bayrak almanın onurunu yaşıyoruz. Balıkesir’de en çok mavi bayrağa sahip olan ilçe Ayvalık’tır. Bu konuda çok şanslıyız ama sorumluluklarımız daha da artıyor.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı