enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9040
EURO
35,3674
ALTIN
2.462,60
BIST
10.696,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Salı Açık
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Aydın Büyükşehir Belediyesi uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Turistik Park Kafe ve Restoran, hijyenik ve kaliteli hizmet anlayışıyla uygun fiyatlı ürünleri Aydınlılara sunuyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor
29.05.2024 11:25
0
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Turistik Park Kafe ve Restoran, hijyenik ve kaliteli hizmet anlayışıyla uygun fiyatlı ürünleri Aydınlılara sunuyor. Uzun yıllardır Aydınlıların öncelikli tercihi olan Turistik Park Kafe ve Restoran, başta emekliler ve öğrenciler olmak üzere birçok Aydınlı’nın tercihlerinde ilk sırada yer alıyor. Menüsünde pideden sulu yemeklere, kahveden tatlıya birçok ürünü bulunduran ve usta aşçılar tarafından hazırlanan lezzetleri Aydınlılar ile buluşturan Turistik Park Kafe ve Restoran, vatandaşların hem cebine hem de damaklarına hizmet ediyor.

Güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri Aydınlılar ile buluşturmak için hizmetlerinin artarak süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizin birçok farklı noktasında bulunan işletmelerimizde kaliteli ürünleri en uygun fiyatlar ile vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini biliyor, en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla Aydınlılara sunuyoruz. Hizmetlerimizi arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“Kalitesine, temizliğine ve lezzetine güveniyorum”
Öğlen yemekleri için tercih ettiği Turistik Park Kafe ve Restoran’ın hizmetini ve ürünlerini beğendiğini söyleyen Davut Çetin, “Ben çok memnunum. Şöyle ki; günümüzün şartlarında, özellikle dışarıda öğün yemek zorunda olan insanlar, hem hijyenik hem de ekonomik yemeği bir arada bulamıyorlar. Ben kalitesine, temizliğine ve lezzetine güvendiğim için, iş yerime de yakın olduğu için daima buraya gelmeyi tercih ediyorum. Gıda enflasyonu ülkemizde belli, hem çeşitlilik hem temizlik hem de fiyat olarak fiyat performans açısından çok daha verimli olduğunu düşünüyorum Turistik Park Kafe ve Restoran’ın” ifadelerini kullandı.

“Özlem Başkanımıza teşekkür ederiz”
Turistik Park Kafe ve Restoran’da uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerin sunulmasını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Berkay Taşdan, “Kız arkadaşım ile birlikte sürekli burada yemek yiyoruz, kahve içmeye geliyoruz, çay içmeye geliyoruz. Fiyat ve performansı gayet uygun, kaliteli buluyorum. Turistik Park Kafe ve Restoran gerçekten güzel, yemeklerde çeşit çok fazla, tatlı, çay ve kahve çeşitleri de var. Öğrenci arkadaşlarımıza da Turistik Park Kafe ve Restoran’ı tavsiye ederim. Özlem Başkanımıza bizlere böyle bir imkan sunduğu için çok teşekkür ederiz” dedi.

“İnsanlar güvenilir ve fiyatları cazip olduğu için geliyor”
Misafirleri ile birlikte yemek tercihlerinin Turistik Park Kafe ve Restoran olduğunu belirten Veysel Erdemli, “Biz çoğu zaman Turistik Park Kafe ve Restoran’a geliyoruz, gelen misafirlerim oluyor ve onlara da burada yemek veriyoruz. Devamlı burayı tercih ediyoruz. Bugün İzmir’den misafirim geldi ve onu yemek için Kızılcaköy Mahallesi’nden buraya getirdim. Benim kendi aperatif dükkanım da var ama misafirimi buraya getirdim. Fiyatlar çok güzel, güven meselesi çok önemli. Burada da personel çok güzel hizmet veriyor, durumu olmayan kişilerin yemek yiyebileceği çok güzel bir yer burası. İnsanlar buraya güvenilir ve fiyatları cazip olduğu için geliyor. Ben zaten kendi dükkanımda da Halk Ege Et’in kıymasını, etini kullanıyorum, başka yerden kullanmıyorum. Halk Ege Et de her zaman baş tacı” diye konuştu.

“Allah Özlem Başkanımızdan razı olsun”
İşi nedeniyle sık sık ziyaret ettiği Aydın’da tercihinin Turistik Park Kafe ve Restoran olduğunu söyleyen Esat Çağrıcı, Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çağrıcı, “1969’dan beri İzmir’de oturuyorum, işlerim nedeniyle Aydın’a geldiğimde mutlaka Turistik Park Kafe ve Restoran’a geliyorum. Ortam güzel, hizmet dört dörtlük, fiyatlar süper. Tam garibanın yiyebileceği bir yer. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden de memnunum, hizmetlerinde sınır yok. Allah razı olsun başkanımızdan, emeklerine sağlık” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı