enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9556
EURO
37,6493
ALTIN
2.798,54
BIST
9.521,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
29°C
İstanbul
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
26°C

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği ve her kesime hitap eden projelerle vatandaşların beğenisi kazanmaya devam ediyor.

Bunlardan biri olan ve 7’den 70’e herkesin tercih ettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, bünyesinde bulundurduğu branşlarla en çok tercih edilen adres olmaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği ve her kesime hitap eden projelerle vatandaşların beğenisi kazanmaya devam ediyor.
24.08.2024 12:39
0
A+
A-

Bunlardan biri olan ve 7’den 70’e herkesin tercih ettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, bünyesinde bulundurduğu branşlarla en çok tercih edilen adres olmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik alanında bugüne kadar sayısız hizmete imza attıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Belediyemizin tüm imkânlarıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Beceri kazanıyorlar
Atatürk Spor Kompleksi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, gençlerin ve çocukların yeteneklerini gün yüzüne çıkarmaları ve kendilerini geliştirmeleri için açtığı yaz kursların da en yoğu ilgiyi ise yüzme görüyor. Yüzme kursları kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da olanak sunuyor.

Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile gönderiyoruz
Havuz suyu ölçümlerinin düzenli olarak yapıldığı, kimyasal ve fiziksel ölçümlerin yanı sıra mikrobiyolojik ölçümlerin de gerçekleştirildiği tesiste, temizlik kurallarına harfiyen uyuluyor. Çocuklarını gönül rahatlığı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ne gönderdiklerini ifade eden aileler, verilen bu hizmetten Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı