enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Aydın Büyükşehir Belediyesi 24 saat vatandaşların hizmetinde

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 24 saat vatandaşların hizmetinde
28.09.2024 12:47
0
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerin çalışmaları vatandaşlardan da tam not alıyor. 

Ekipler, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde rutin temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çalışmaları ile her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. Aydın’ı ziyaret etmek üzere kente gelen vatandaşların yoğunluk oluşturduğu otobüs terminali, ekiplerin gece saatlerinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile pırıl pırıl hale geldi.

Başkan Çerçioğlu: Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için çalışmalarımız sürecek

Başkan Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden gerçekleştirdiği çalışmaların devam edeceğini belirtti. Çerçioğlu, “Ekiplerimiz 17 ilçemizin tamamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun ve titiz çalışmalarımız ile Aydın pırıl pırıl hale geliyor. Vatandaşlarımızın sağlığı, hijyeni ve güvenliği için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Çerçioğlu’na teşekkür etti
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı