enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0588
EURO
37,9142
ALTIN
2.801,44
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinlikleri Bayrampaşa’da başladı

Etkinliğe katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Sağlıklı yaşam hareket ile başlar, spor ile devam eder.

‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinlikleri Bayrampaşa’da başladı
16.09.2024 18:42
0
A+
A-

Etkinliğe katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Sağlıklı yaşam hareket ile başlar, spor ile devam eder. Etkinliklerimiz ve tesislerimizle vatandaşlarımıza kent yaşamı içinde birçok sporu yapma imkânı sunuyoruz” dedi.   

Kentsel hareketlilik farkındalığı oluşturmayı amaçlayan Avrupa Hareketlilik Haftası, İBB ve Bayrampaşa Belediyesi’nin çeşitli etkinlikleriyle araç trafiğine kapatılan Ali Fuat Başgil Caddesi’nde başladı. Her yıl farklı bir temayla kutlanan haftanın bu yıl ki teması ‘Paylaşımlı Kamusal Alanlar’ olarak belirlendi. Bu kapsamda 16-22 Eylül tarihleri arasında çocuklar, engelliler ve vatandaşlar kentin içinde trafiğe kapatılan caddede diledikleri gibi hareket ederek spor yapabilecekler. Hayal gücü oyun parkı, yoga, yer boyama, street forum, zumba, çocuk yogası ve kids zumbanın yer aldığı etkinlik 22 Eylül’e kadar 10.00-15.00 saatleri arasında devam edecek. Öte yandan etkinliğin yapıldığı caddeyi ilk günden çocukların eğlenceli bir oyun alanına dönüştürdüğüE ve oldukça mutlu oldukları görüldü. 

Etkinliğe katılarak sağlıklı bir yaşam için hareketli olmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir hafta boyunca Ali Fuat Başgil Caddesi’ni Bayrampaşalı komşularımızın, çocuklarımızın ve engelli kardeşlerimizin kullanımına açtık. Araç trafiğine kapattığımız bu alanda vatandaşlarımız diledikleri gibi spor ve yürüyüş yapma imkânına sahip olacaklar. Sağlıklı yaşam hareket ile başlar, spor ile devam eder. Etkinliklerimiz ve tesislerimizle vatandaşlarımıza kent yaşamı içinde birçok sporu yapma imkânı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı