enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1573
EURO
38,0436
ALTIN
2.888,86
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Açık
27°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
29°C

Avcılar’da temizlik hareketi başladı

Avcılar’da kentin temizliği ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla geniş kapsamlı Temizlik Hareketi başlatıldı.

Avcılar’da temizlik hareketi başladı
23.09.2024 17:52
0
A+
A-

Avcılar’da kentin temizliği ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla geniş kapsamlı Temizlik Hareketi başlatıldı. İlçe temizliğine ve sağlıklı bir çevreye verdikleri önemi vurgulayan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara: “Temizlediğimiz her yeri komşularımıza emanet ediyoruz.” dedi.

 

TEMİZ ÇEVRE DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT

 

Çevre temizliğine dikkat çekmeyi ve daha yaşanabilir bir kent oluşturmayı hedefleyen Avcılar Belediyesi Temizlik Hareketi başlattı. 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan etkinliğe katılım yoğun oldu. Kampanya kapsamında boş arsalar temizlendi, birçok caddede çöpler toplandı. Akşam saatlerine kadar devam eden çalışmaya Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Avcılar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri,CHP İlçe Başkanı, CHP Gençlik Kolları, CHP Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Sporcuları, Tema ve Let’s Do It Hareketi, sivil toplum kuruluşları ve birçok Avcılarlı katıldı.

 

YEŞİLKENT MAHALLESİ DİP BUCAK TEMİZLENDİ

 

Yeşilkent Mahallesi’nde öğle saatlerinde buluşan temizlik gönüllüleri; boş arazileri, arsaları, cadde ve sokaklarI temizledi, çöpleri topladı. Vatandaşlarla sohbet eden gönüllüler, onları çevreye çöp atmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

“ HEP BİRLİKTE TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”

 

Yeşilkent Mahallesi’nde tüm gün gönüllülerle birlikte Temizlik Hareketi’ne katılan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara: “21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde başlattığımız Avcılar Temizlik Hareketi ile Yeşilkent Mahallemizdeki boş arazileri, caddeleri, sokakları temizledik. Çocuklarımıza çevre ve temizlik bilinci aşıladık, komşularımızla sohbet ettik. Bizlerle olan Tema ve Let’s Do It Hareketine, komşularımıza, meclis üyelerimize, muhtarımıza, çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Temizlik sadece Belediyenin değil vatandaşlarımızında sorumluluğundadır. Temizlediğimiz her yeri komşularımıza emanet ediyoruz. Hep birlikte temiz bir çevre için çalışmalıyız. “dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı