enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1303
EURO
37,9808
ALTIN
2.882,79
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Avcılar’da geleneksel toplu sünnet şöleni coşkusu

Avcılar’da sünnet çağına gelen çocuklar için geleneksel toplu sünnet organizasyonu yapıldı.

Avcılar’da geleneksel toplu sünnet şöleni coşkusu
23.09.2024 18:07
0
A+
A-

Avcılar’da sünnet çağına gelen çocuklar için geleneksel toplu sünnet organizasyonu yapıldı. Çocuklara yapılan her şeyin, geleceğimize yapılan en değerli yatırım olduğunu belirten Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara: “Bu güzel günün, çocuklarımız ve aileleri için unutulmaz bir anı olmasını diliyorum.”dedi.

 

6-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR SÜNNET EDİLDİ

 

Avcılar Belediyesi sünnet çağına gelen 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için sünnet organizasyonu düzenledi. Anlaşmalı hastanelerde modern cerrahi yöntemler kullanılarak yaklaşık 300’e yakın çocuğun sünnet işlemleri gerçekleştirildi. Ailelerin talebi üzerine sünnet olacak çocuklar Avcılar Belediyesi’nin servisiyle evlerinden alınarak sünnet olacakları hastanelere götürüldü. Sünnet işlemleri tamamlandıktan sonra çocuklar yine belediyenin özel araçlarıyla aileleriyle birlikte evlerine bırakıldı.

 

SÜNNET ŞÖLENİ’NDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

 

Sünnet işlemleri tamamlandıktan sonra Barış Manço Kültür Merkezi’nde çocuklar ve aileleri için toplu sünnet şöleni yapıldı. Sünnet olan çocuklara belediye tarafından özel kıyafetler hediye edildi, çocuklar ve ailelerine ikramlarda bulunuldu. Çocuklar şölende birbirinden renkli,eğlenceli aktivitelerle doyasıya eğlendi. Sünnet şölenine katılan Başkan Çaykara çocuklar ve aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”

 

Çocuklarımızın bu önemli gününde onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Çaykara : “Her biri bizim için çok değerli olan yavrularımızın sağlıklı bir geleceğe adım atacağı, bu özel günde bir aradayız. Belediyenin işi sadece yol yapmak, park yapmak, çevreyi temizlemek değil aynı zamanda sosyal faaliyetlerde de vatandaşın her zaman yanında olmaktır. Bizler şunu biliyoruz ki, bir şehirde çocuklar mutluysa ve gülüyorsa emin olun ki o şehir de gülüyordur. Avcılar Belediyesi olarak, çocuklarımızın her daim yanındayız. Bugün burada olduğu gibi, gelecekte de onların mutluluğu, eğitimi ve gelişimi için pek çok projeye imza atmaya devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz ki, çocuklarımıza yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan en büyük yatırımdır. Bugün burada hep birlikte paylaştığımız bu güzel anıları uzun yıllar hatırlayacak, belki de torunlarımıza anlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı