enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1691
EURO
37,7624
ALTIN
2.909,15
BIST
8.900,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Astellas İlaç Türkiye-Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanlığı’na Şeyma Bahşi Atandı

Astellas İlaç Türkiye-Ortadoğu ve Afrika (T-MEA) Bölgesi Başkanlık görevine, şirketin Türkiye Genel Müdürü Şeyma Bahşi getirildi.

Astellas İlaç Türkiye-Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanlığı’na Şeyma Bahşi Atandı
03.10.2024 13:30
0
A+
A-

Astellas İlaç Türkiye-Ortadoğu ve Afrika (T-MEA) Bölgesi Başkanlık görevine, şirketin Türkiye Genel Müdürü Şeyma Bahşi getirildi. Şeyma Bahşi yeni görevinde, 418 milyondan fazla kişiye hizmet veren 12 pazarın operasyonlarını yönetecek ve yeni bir genel müdür atanana kadar Astellas Türkiye’yi yönetmeye devam edecektir.

 

Bahşi, Uluslararası Pazarlar Başkanı’na doğrudan rapor verecek ve İstanbul’da görev yapacaktır. Uluslararası Pazarlar Liderlik Ekibi’nin (IMLT) bir üyesi olarak, Astellas’ın yenilikçi bilimi T-MEA bölgesindeki hastalar için değere dönüştürme vizyonunu gerçekleştirmeye odaklanacaktır.

 

Bahşi’nin atanması hakkında yorum yapan Astellas Uluslararası Pazarlar Ticari Başkanı Leon Moore, “Şeyma Bahşi, Astellas’ın hasta sonuçlarını iyileştirme misyonuna olan derin bağlılığı ve olağanüstü liderlik yeteneklerini sürekli olarak sergilemiştir. Onun deneyimi, vizyonu ve dönüşümü yönlendirme kabiliyeti, T-MEA bölgesi için onu ideal bir lider yapmaktadir. Liderliği altında Astellas’ın büyümeye devam edeceğine ve bu pazarlar genelinde sağlık sektöründe anlamlı bir fark yaratacağına eminiz.”

 

Şeyma Bahşi Kimdir?

2016 yılında Astellas Türkiye’ye Satış Direktörü olarak katılan Şeyma Bahşi, Türkiye’deki görevi boyunca dört tedavi alanında satış takımlarına ve ticari mükemmellik ekibine liderlik etti. 2020 yılında Astellas Singapur & Malezya Genel Müdürlüğü görevine getirilen Bahşi, stratejik inisiyatiflerin başarı ile hayata geçirilmesi ve organizasyonun büyümesine katkı sundu. Singapur & Malezya organizasyonu için kapsamlı ticari strateji ve yol haritası oluşturan Bahşi, iki ülkedeki yapının birleşmesi ve organizasyonun transformasyonuna liderlik etti. Tüm ticari faaliyetleri yöneterek gelir ve kârlılığın önemli derecede artmasını sağladı. 2023 yılında ise Astellas Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. 

Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü’nden lisans, Galatasaray Üniversitesi’nden MBA derecesine sahip olan Bahşi’nin, sektörde 23 yılı aşkın deneyimi bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı