enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0515
EURO
37,9374
ALTIN
2.815,60
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
25°C

‘Antik Koleksiyon’ ilk kez 11-13 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Texhibition Fuarı’nda!

Tekstil ve suni deri sektöründe adından başarı ile söz ettiren Hefa Group, 11-13 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Texhibition Fuarı’nda, 4C-16’da standında ziyaretçilerini bekliyor.

‘Antik Koleksiyon’ ilk kez 11-13 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Texhibition Fuarı’nda!
11.09.2024 18:10 | Son Güncellenme: 11.09.2024 18:11
0
A+
A-

Tekstil ve suni deri sektöründe adından başarı ile söz ettiren Hefa Group, 11-13 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Texhibition Fuarı‘nda, 4C-16‘da standında ziyaretçilerini bekliyor.

Fuar’da sürdürülebilir ürünler ön planda!

Marka tarafından sergilenecek ürünler arasında geri dönüştürülmüş pet şişelerden elde edilen ipliklerle üretilmiş kumaşlar, biyo bazlı suni deri ürünler ve aktif giyim koleksiyonuna özel kumaşlar yer alacak. Bu senenin öne çıkan koleksiyonu ise “Antik” adını taşıyan suni deri koleksiyonu olacak.

Murat Şahinler: “Sürdürülebilirlik ve Kalite, Moda Sektörünün Geleceğini Şekillendiriyor” 

‘Fast and First Quality: Hızlı ve Üstün Kalite’ sloganıyla dünyaya açılan Hefa Group; yüzlerce yerli ve yabancı markanın katılımıyla düzenlenen Texhibition Fuarı’nda yeni sezon ürünlerini ziyaretçileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Fuar üzerine konuşan Hefa Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şahinler: ‘Texhibition Fuarı, sürdürülebilirlik ve yenilikçi ürünlerimizi sektörde tanıtmak için önemli bir platform. Geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen kumaşlarımız ve bio bazlı suni deri ürünlerimiz, çevre dostu üretim süreçlerine verdiğimiz önemin bir yansımasıdır. Moda sektörünün geleceğinde yer alacak bu tür sürdürülebilir çözümlerle, müşterilerimize hem kalite hem de çevreye duyarlı seçenekler sunmaya devam edeceğiz. Tekstil sektöründe rekabet gücümüzü artıran en önemli unsur, Ar-Ge ve yenilikçi ürün geliştirme konusundaki kararlılığımızdır. Texhibition Fuarı’nda sergileyeceğimiz yeni sezon giyimlik ürünlerimiz, hem estetik hem de işlevsellik açısından en üst düzeyde tasarlandı. Özellikle activewear kumaşlarımızla spor ve moda dünyasına hitap eden çözümler sunuyoruz. Müşteri beklentilerini aşan ürünlerle sektördeki öncülüğümüzü sürdürmeye devam edeceğiz.’  İfadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı