enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5312
EURO
34,9948
ALTIN
2.439,72
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

Anadolu Sağlık Merkezi’nin kalitesi 6. kez tescillendi

Anadolu Sağlık Merkezi, küresel sağlık hizmetlerinde altın standart olarak kabul edilen JCI (Joint Commission International) tarafından 6.

Anadolu Sağlık Merkezi’nin kalitesi 6. kez tescillendi
31.03.2022 11:20
0
A+
A-

Anadolu Sağlık Merkezi, küresel sağlık hizmetlerinde altın standart olarak kabul edilen JCI (Joint Commission International) tarafından 6. kez akredite edildi. Kalite ve hasta güvenliği alanındaki en iyi uygulamaları belirleyen ve ölçen JCI, Anadolu Sağlık Merkezi’ni bu önemli akreditasyona bir kez daha layık gördü. 

 

Anadolu Sağlık Merkezi ,“Sağlığın Merkezi” olma vizyonu ile 2005 yılından bu yana Türkiye’de dünya standartlarında sağlık hizmeti sunuyor. İnsan Odaklı Bakım ve hasta güvenliğini her daim ön planda tutan Anadolu Sağlık Merkezi, JCI akreditasyonunu alarak bu alandaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

 

Küresel sağlık hizmetlerinde “altın standart” olarak kabul edilen JCI akreditasyonunu ilk kez 2007 yılında alan Anadolu Sağlık Merkezi, üç yıllık sürelerde gerçekleştirilen yeniden belgelendirme sürecine girerek, yapılan saha ziyareti ve incelemeler sonucunda 6. kez akredite oldu. 

 

JCI; Anadolu Sağlık Merkezi’ni insan odaklı bakım, klinik kalite ve hasta güvenliği gibi konularda bir hafta boyunca alanında tecrübeli uzmanları ile denetledi.

 

JCI Akreditasyonu hastalar için ne ifade ediyor?

Hasta Merkezli Standartlar ve Sağlık Kuruluşu Yönetim Standartları başlıkları altında “Uluslararası Hasta Güvenliği Hedefleri, Hizmete Erişim ve Hizmetin Sürekliliği, Hasta ve Yakınlarının Hakları, Kalite İyileştirme ve Hasta Güvenliği, Tesis Yönetimi ve Güvenliği, Çalışanların Nitelikleri ve Eğitimi” gibi 14 ayrı bölümde yer alan kriterler ile değerlendirilen Anadolu Sağlık Merkezi’nin, bu akreditasyon sayesinde uluslararası düzeyde kalitesi ve güvenilirliği bir kez daha ortaya konmuş oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.