enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0832
EURO
37,9760
ALTIN
2.823,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Akbank, ‘Artı Para ile Öde’ Dönemini Başlattı

Yeni ‘Artı Para ile Öde’ özelliği ile Akbanklılar, Akbank Kart ile alışveriş yaptıktan sonra,  Akbank Mobil’den alışveriş tutarları kadar taksitli Artı Para kullanabilecek.

Akbank, ‘Artı Para ile Öde’ Dönemini Başlattı
04.09.2024 15:26
0
A+
A-

Yeni ‘Artı Para ile Öde’ özelliği ile Akbanklılar, Akbank Kart ile alışveriş yaptıktan sonra,
 Akbank Mobil’den alışveriş tutarları kadar taksitli Artı Para kullanabilecek.

 

Akbank, sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akbank, yeni ‘Artı Para ile Öde’ özelliği ile Akbanklılara banka kartı alışverişlerini daha esnek ve rahat bir şekilde yönetme imkanı sunuyor.

 

Yeni ‘Artı Para ile Öde’ özelliğiyle müşteriler, Akbank Kart ile alışveriş yaptıktan sonra Akbank Mobil’deki kart hareketlerinde yer alan ‘Artı Para ile Öde’ butonuyla kullanarak alışveriş tutarı kadar taksitli Artı Para kullanabilecek. Bu özellik, 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak. Böylece Akbanklılar nakit ihtiyaçları oluştuğunda, vadesiz hesaplarından yapmış oldukları alışverişlerinde alternatif bir ödeme kolaylığına sahip olacaklar.

 

Akbank’ın inovatif bir yaklaşımla bankacılığın geleceğini şekillendirdiğini belirten Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu: “Bizim için yenilik, sadece teknolojik gelişmelerle sınırlı değil, aynı zamanda müşterilerimizin günlük hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmek anlamına geliyor. Bu bakış açımızla bugüne kadar pek çok ilki müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. ‘Artı Para ile Öde’ özelliğimizle de müşterilerimizin alışveriş deneyimlerini daha esnek hale getirmeyi ve finansal ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Akbank olarak yeni nesil ürün ve hizmetler geliştirmeye ve müşterimizin çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı