enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6414
EURO
35,3491
ALTIN
2.476,26
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
29°C
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C

Açelya Devrim Yılhan, Tertemiz Bir Dünya İçin Çocuklara Seslendi

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, ‘Dünya Bizim Evimiz’ podcast serisinin 10.

Açelya Devrim Yılhan, Tertemiz Bir Dünya İçin Çocuklara Seslendi
03.03.2022 12:00
0
A+
A-

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, ‘Dünya Bizim Evimiz’ podcast serisinin 10. bölümünde atıkları odağına alıyor ve tüm çocuklara daha temiz, daha sağlıklı bir dünya için neler yapılması gerektiğini keyifli, eğitici bir oyunla anlatıyor.  

 

‘Atıkların Ayrıştırılması’ adlı yeni bölümünde ünlü oyuncu Açelya Devrim Yılhan da seslendirmesiyle karşımıza çıkıyor.   Projeye destek veren Yılhan, ‘Tavuk’ karakterleriyle çocuklara atıkların ayrıştırılmasının neden önemli olduğunu anlatıyor. Çocuklara seslenmekten mutluluk duyduğunu belirten Yılhan; “Çocuklar birçok yetişkinden daha duyarlı. Çoğu okullarında, kağıtların, plastiklerin, camların, metallerin ayrıştırılmasına katkı sağlamaktan keyif duyuyor.

 

Ve bunu oldukça bilinçli yapıyor. Ne mutlu ki duyarlı ve bu konuda öğrenmeye açık, meraklı bir nesil yetişiyor. Biz yetişkinlerin görevi, her fırsatta onlara örnek olmak ve öğretmek. Bu oyun da bu nedenle benim için çok anlamlı” dedi.  Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile geleceğin kahraman çocuklarına seslenen ‘Dünya Bizim Evimiz’ podcast serisi, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ücretsiz olarak dinlenebiliyor.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.